AeroSkull

AEROSKULL, DE VERSTERKER MET DODELIJK GELUID DOOR JARRE TECHNOLOGIES

De meest recente creatie van Jean Michel Jarre is zowel onverwacht als exceptioneel.

De kracht van een mythe.

Jean Michel Jarre, een pionier op vlak van elektronische muziek, is zijn tijd altijd ver vooruit geweest wat technologie en design betreft. Jean Michel Jarre studeerde aan het GRM, het gerenommeerde onderzoeksinstituut voor muziek in Parijs, waarvan hij vandaag de dag nog steeds lid is. Een ware innovator op het gebied van Stereo & Surround, zowel wat zijn werk in de studio als zijn liveconcerten betreft. Jean Michel Jarre was de eerste artiest die tijdens zijn optredens video’s en foto’s gebruikte. Hij creëerde ook als eerste een ware spektakelshow tijdens zijn concerten door middel van lichtspelen op historische plaatsen. Dertig jaar geleden zorgde hij zelfs voor een primeur door de eerste muzikant te zijn die een Lasershow maakte. In 1997 trok hij tijdens een concert in Moskou 3,5 miljoen toeschouwers en kreeg zo voor de vierde keer een vermelding in het Guinness Book of Records!

De AeroSkull is een monument van design, kracht en precisie

De AeroSkull fascineert, intrigeert. Voor deze unieke versterker werd niets aan het toeval overgelaten. De geluidskwaliteit, een van de specialisaties van Jarre Technologies, werd uitgewerkt voor een optimaal resultaat. Met zijn twee luidsprekers van 30 watt, geïntegreerd in de zonnebril, zijn indrukwekkende subwoofer van 60 watt die de hele achterkant van de schedel inneemt en een TDH (Total Harmonic Distorsion) van 1% doorstaat de AeroSkull moeiteloos de vergelijking met eender welke andere dock.

Voor Jean Michel Jarre symboliseert de schedel, die in 1976 trouwens al verscheen op de cover van de 15 miljoen verkochte exemplaren van het mythische album ‘Oxygène’, het perfecte akoestische volume. Hij is de klankkast van het woord, het lied en de muziek.

Hoewel de AeroSkull helemaal onverwacht is, is het de bedoeling dat hij net zo iconisch wordt als de AeroSystem One en AeroDream One.

De AeroSkull is compatibel met elke generatie iPhone® en iPod® en kan via de jack aangesloten worden op ieder denkbaar MP3-apparaat, computer of cd-/dvd-speler. Via Bluetooth verbind je hem met om het even welke smartphone en dankzij de aptX®-codecs wordt het geluid geoptimaliseerd. De AeroSkull is tegelijk opvallend, gedurfd en trendy. Het is een echt sierstuk dat in het oog én het oor springt.En om tegemoet te komen aan alle smaken en interieurs is de versterker beschikbaar in verschillende kleuren.

Technische informatie

 

 

FREQUENTIEBEREIK MATERIAAL & AFWERKING  
50 Hz tot 20 kHz +3 dB Verchroomd ABS
Of geschilderd
DRIVE UNITS
1 × 102 mm (4,00 in) bas
2 × 57 mm (2,25 in) satelliet
ACCESSOIRES    
IR-afstandsbediening Afstandsbediening  
UITGANGSVERMOGEN VAN DE VERSTERKER    
Totaal vermogen: 120 W    
 
Luidsprekers 2 x 30 W; subwoofer 1 x 60 W
DRAADLOZE FUNCTIES
VERBINDING BluetoothNFC
Lightning voor Ipod, Iphone, IpadLine jack 3,5 mm Codecs aptX en A2DP
GEWICHT: 2,43 KG      
   

 

Overige informatie

 

Website: Jarre.com

Prijs: € 599

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *