5 leuke zelfmaakideeen met action spullen

Vandaag was ik met de kinderen in de Action omdat ze een nieuwe agenda nodig hadden. Althans de oudste had er een nodig en voor de middelste vond ik het ook wel een goed idee om alvast te starten met het plannen van zijn huiswerk. Dat is namelijk niet zijn favoriete bezigheid.

Terwijl zij door de action liepen zag ik allemaal leuke artikelen. Zo verkopen ze nu bij de Action ook kralenketting welke je als decoratie kan gebruiken maar ook leuk aan de muur kan hangen om daar dan weer kaartjes aan op te hangen. Ook hadden ze erg leuke vintage kandelaren en natuurlijk de beroemde krukjes.

Nu kan je met de spullen van de Action ook nog eens hele leuke dingen maken. Zo heb je voor een paar centen een leuk cadeau of woonaccessoire voor je eigen interieur. Daarbij als je het zelf maakt zal je je huis inrichten met iets unieks en niet zoals al je andere vriendinnen dezelfde spullen in huis hebben.

Ik heb er 5 voor je opgezocht:

1. Bekleed je actionkrukje

Tutorial-ribbel-krukhoesje-haken-06

Dit is voor de echte handwerkers onder ons. Ik zou mijn schoonmoeder vragen want ik ben niet goed in breien en haken. Jip van http://www.jipbyjan.nl/ heeft haar krukje gepimpt en op haar site deelt ze deze DIY met je. Hoe ze dit gemaakt heeft lees je op http://www.jipbyjan.nl/na-inspanning-volgt-ontspanning-en-nog-een-hobby/. De echte handwerkers zullen ook echt blij worden van de site van Jip want ze maakt prachtige spullen. Ik word daarnaast ook nog eens blij van haar hond want ze heeft hetzelfde ras als wij 😉 en haar doerak is erg fotogeniek.

2. Maak je eigen servies

action servies

Met borden en kopjes van de action en een porseleinstift maak je je eigen servies. Super leuk om dit als cadeau te maken met een persoonlijke tekst maar ook erg grappig om met kerst voor ieder een bordje met zijn eigen naam te maken.

3. Hangertjes maken

hangertjes

Met de klei van de Action is ook van alles te maken. Zo zag ik op de website van 2 zussen deze super gave labels, http://2zussen.blogspot.nl/search/label/Knutselen Hun website is het bezoeken waard want zij hebben heel veel leuke zelfmaakideeen met natuurlijk veel spullen van de Action. Zo hebben ze ook lantaarns gemaakt met verf van de Action en lege groentepotjes.

4. Gehaakte kaarsen potjes

waxinelichthouders gehaakt

Nog een zelfmaakidee welke ik vond op Pinterest, https://www.pinterest.com/pin/422634746255565813/ Helaas staat er niet bij hoe je het hoesje haakt maar waarschijnlijk als ervaren haakster is dat nog wel uit te vogelen. Een leeg groentepot, garen, haaknaald en de hartjes van de Action. Perfecte waxinelichthouders voor de aankomende donkere dagen. En natuurlijk aan te passen naar jouw smaak en de kleur van je interieur.

5. Adventkalender

adventkalender

Deze adventkalender is nu verkrijgbaar bij de action. Van zichzelf al heel erg leuk maar er zijn mensen die erg creatief zijn geweest met deze kalender. Ze hebben er een ander tintje aangegeven:

zindelijk worden

Op facebook lees je nog meer ideeen met deze kalender. De Facebook pagina van de action staat overigens helemaal vol met leuke ideeen. Daarbij weet je vaak al snel wanneer er nieuwe leuke dingen in de winkel verkrijgbaar zijn want dat wordt vaak als 1e hier gepost. Een leuke pagina dus om fan van te worden.

Heb je zelf iets leuks gemaakt met spullen van de Action dan zou ik het erg leuk vinden als je deze ter inspiratie onder het bericht zou willen plaatsen.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *