5 gave accessoires in huis die je niet mag missen

Wanneer je bezig bent met de inrichting van jouw huis, dan wil je natuurlijk voorzien zijn van de leukste accessoires in huis. Dit kan natuurlijk een leuke bloemen partij aan de muur of een gave lamp. Maar er zijn tegenwoordig zoveel spulletjes beschikbaar dat je misschien even door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij besloten jou een handje te gaan helpen. In dit artikel lees je over 5 gave accessoires die jouw huis van net dat beetje extra voorzien.

1. Wereldkaart van kurk

Aangezien er steeds nieuwere materialen op de markt komen, worden hier ook meer en meer producten van gemaakt. Zo kun je tegenwoordig een gave wereldkaart van kurk ophangen. Leuk voor in de gang, de woonkamer of bijvoorbeeld in de slaapkamer. Zeker als je reislustig bent ingesteld is dit een aangename toevoeging aan jouw huis. Een vet detail is dat je op deze kaart precies kunt zien waar je allemaal bent geweest op de wereld. Of waar je nog heen wilt natuurlijk.

2. De cactus

Heb jij het liefst wat groen in huis, maar ben je erg slecht in het verzorgen van planten? Een cactus biedt je de beste oplossing. Buiten het geweldige uiterlijk van de cactus heeft deze plant amper verzorging nodig. Bij sommigen is 1 keer water geven per jaar al voldoende. Daarnaast geeft het een warme, frisse sfeer in huis. Iets waar veel mensen tegenwoordig naar streven. 

3. Manden & kisten

Veel mensen hebben zoveel spulletjes dat ze even niet weten waar ze het moeten laten. Wat nu als je een accessoire in huis plaats die er én gaaf uitziet én waar je al die spulletjes in kunt laten? Een gave mand of kist tegen de muur kan hier de perfecte oplossing voor zijn. Perfect voor het opbergen van spullen en een fijne toevoeging aan de woonkamer. Daarnaast kun je er ook nog eens gave spulletjes opzetten. Erg nuttig dus.

4. Portret schilderij

Hoe gaaf is het om een gigantisch grote plaat in huis te hebben van een willekeurig persoon? En dan niet een of andere Nederlandse kaaskop. We hebben het over een meer tropisch en kleurrijk persoon. Wat te denken van een stoere Indonesische kerel met een stoere sik en baart die vanaf de muur jouw woonkamer inkijkt? Een bijzondere, maar zeer populaire keuze bij veel mensen. 

5. Tapijt

Het moet zeker bij jouw stijl passen, maar grote Indiase of Perzische kleden zijn meer in dan ooit. Een heerlijk kleed zorgt voor een bepaalde sfeer in huis. Zeker als deze van de nodige kleuren voorzien is. Het mag wat ons betreft dan ook zeker niet ontbreken in jouw woonkamer. 

Jaren vooruit met jouw eigen inrichting

Als het goed is heb je na het lezen van deze 5 accessoires weer wat inspiratie opgedaan voor het inrichten van jouw woning. Zo kom je beetje bij beetje bij de voor jouw o, zo gewenste inrichting. Nog een paar laatste knopen doorhakken en voor je het weet geniet jij vanaf de bank van jouw compleet zelf samengestelde huis. En het mooiste van allemaal is dat je hier weer jaren mee vooruit kunt!

Foto door: Foto door Spencer Selover Pexels.com

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *