4IC outdoor furniture

4IC Outdoor Furniture

4IC Outdoor Furniture:

Binnenkort is het weer lente! Tijd voor de tuin en voor een nieuw type buitenmeubel. Op Interieur Inspiratiede introductie van: De GardenLounger en de ParkBench.

4IC outdoor

4IC Outdoor Furniture: GardenLounger en GardenBench

Deze stoere en moderne terrasmeubels nodigen je uit om loungen. In je eigen GardenLounger, op de Gardenbench, of samen in “The LoveSeat” voor een intiemer moment in de avondzon? Een erg lekkere zit in een beschut hoekje van uw tuin. Deze serie is ook heel geschikt voor het loungeterras van een restaurant of hotel. Makkelijk in lijn op te stellen door de rechthoekige vorm van de meubels. Extra tafels is niet beslist noodzakelijk. Op de brede leuningen(140mm) past makkelijk een wijnglas of een fluitje bier, misschien ook nog wel een bittergarnituur.

4IC Outdoor Furniture: ParkBench en ParkRest. De ParkBench is een erg fraaie bank om de pauze door te brengen in de kantoortuin. Of voor het huis in de voortuin van uw woning voor de thuiswerkers. De rugleuning is uitstekend geschikt om uw tekst in te freesen. Uw bedrijfsnaam en internetadres of zomaar een regel uit een mooi gedicht. De kleine broer is de Parkrest. Ook te gebruiken als tafel bij de ParkBench.

4IC Outdoor Furniture Impressoion-II_OF-02

4IC Quality & Durability

De meubels zijn gemaakt van Douglas hout, een Europese naaldhoutsoort met een levendige en fraaie houtstructuur. Een stuk duurzamer. Douglas is met duurzaamheidsklasse 3, twee klassen hoger dan Vurenhout of Steigerhout Alle buitenmeubels worden met de hand gemaakt in kleine series.

Er worden geen voorraden geproduceerd, alle meubels worden op bestelling vervaardigd. Voor de constructie worden hardhouten deuvels en PU-lijm gebruikt. De schroeven zijn voorzien van AR-Coating en zijn 2x beter roestbestendig en sterker dan RVS-A2 schroeven. Bij een goede behandeling kunnen deze meubels erg lang meegaan. En de levensduur zal nog groter worden als de meubels worden geolied of gebeitst. En dat is dan ook de bedoeling van 4IC. Koop betere meubels. In drie basisuitvoeringen: Naturel, Dark en in de witte uitvoering WhiteWash. Natuurlijk op aanvraag meerdere kleuren mogelijk.

4IC INTERIOR CONCEPTS: Furniture For The New Generation.

4IC is gevestigd in Arnhem en richt zich op het ontwerp van meubels interieur producten. Hoewel de naam anders doet vermoedden ontwikkeld 4IC dus ook producten voor in de tuin of het in park of Horeca terrassen. Binnenkort zal de “Credenza” meubellijn op deze site worden gelanceerd. En er zijn nog een aantal fraaie meubels en meubelproducten in voorbereiding.

Veel van de meubels worden in eigen beheer ontworpen en ontwikkeld en zoals de Outdoor Furniture, in kleine series geproduceerd. In samenwerking met een gerenommeerd Interieur en Meubelbedrijf worden complexere meubels in kleinere series geproduceerd. Zie de site van 4IC voor meer informatie.

1425.00.000 GardenBench 800 LoveSeat WhiteWash AI-04

4IC Outdoor Furniture Impressoion-II_OF-04

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *