gloednieuw bed

3 tips om een gloednieuw bed te kopen met een flinke korting

Een bed, we hebben het allemaal nodig en we kopen het slechts een aantal keren in ons leven. Gezien we de aankoop sporadisch doen in ons leven weten veel consumenten nog niet er door middel van een aantal slimmigheden een hoop geld valt te besparen op de aanschaf van een nieuw bed. Hoe je tot wel 50% kunt besparen op een nieuw exemplaar leggen we hieronder uit!

Outlets bezoeken

Net als bij diverse interieurwinkels zijn er ook in de slaapbranche veel (online) outlets te vinden. Deze outlets bevatten veelal oudere modellen bedden of showroommodellen die tegen een fractie van de nieuwprijs op te halen zijn. Showroommodellen zijn bedden die gebruikt zijn in winkels voor proefliggen en tentoonstellingen. Deze showroommodellen zijn dus bijna gloednieuw en worden veelal grondig gecontroleerd voordat deze de verkoop in gaan. Zo kun je bij Bedding Discounter een online Pullman outlet vinden waar je showroommodellen kunt aanschaffen met 25% korting. Deze korting geldt ook voor de populaire Goldline en Silverline matrassen welke Pullman aanbiedt.

De maand januari    

In de maand januari vind je de meest aanbiedingen in de slaapbranche. Net als in de autobranche kun je ook in de maand januari tegen de beste aanbiedingen een nieuw bed aanschaffen. Ben je op zoek naar een nieuw bed tegen het einde van het jaar? Dan kan het lonen om de aanschaf even een paar maanden op te schuiven.

Besparen om materialen en functies       

Hoe duur je bed exact gaat worden zal afhangen van de materialen en functies waar je bed over gaat beschikken. Zo kun je geld besparen door een goedkoop materiaal te gebruiken, het hoofdbord over te slaan of de standaard pootjes te nemen waarop het bed staat. Ook kun je ervoor kiezen om een standaard bodem te nemen in plaats van een elektrische bodem. Ga voor je het bed aanschaft goed na wat je echt nodig hebt en wat je misschien beter kunt laten. Lees je doorgaans veel? Dan kan een elektrische bodem en leeslampjes bevestigd op het bed veel comfort bieden. Doe je dit niet en kijk je ook zelden tv in bed, dan is dit wellicht overbodig.

Kortom; er zien diverse manieren om geld te besparen op de aanschaf van een nieuw bed, daarbij blijft het natuurlijk ook mogelijk om te onderhandelen met de verkoper.

Foto van TheStandingDesk on Unsplash

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *