Joseph Joseph

3 keer meer afval dan in traditionele afvalbak

Joseph Joseph presenteert Titan dé innovatieve afvalbak

Na het grote succes van de ‘Totem Waste Seperation’ en het ‘Stack Recycling System’ voegen de gebroeders Joseph Joseph een nieuw en uniek afvalsysteem toe aan hun Intelligent Waste lijn. De Titan afvalbak heeft een ingebouwde compressor die het afval in de zak aandrukt. Hierdoor verzamel je 3 (!) keer meer afval dan in een normale afvalbak met hetzelfde formaat. En dat zonder dat de afvalzak scheurt. Luchtkanalen voorkomen dat de vuilniszak zich vastzuigt na het aandrukken.

Deze afvalbak is zeer hygiënisch en praktisch in kleine ruimtes. Maar hij draagt ook nog eens bij aan een beter milieu omdat er minder afvalzakken worden gebruikt. De Joseph Joseph Titan is hét vernieuwende, hygiënische, milieuvriendelijke afvalopbergsysteem.

Joseph Joseph Titan
De functies van de Joseph Joseph Titan verleggen alle grenzen. Doordat de compressor het afval aandrukt verzamel je 3 keer meer afval en hoef je minder vaak de afvalzak te verschonen. Bovendien gebruik je zo minder afvalzakken. Gescheurde afvalzakken zijn verleden tijd en het verwisselen van de afvalzakken gaat veel gemakkelijker door de handige functie die het deksel openhoudt. In het deksel is tevens een verwisselbaar geurfilter ingebouwd. Ook over het design is nagedacht, de stijlvolle afvalbak is gemaakt van (vingerafdrukvrij) roestvrijstaal en past in elk interieur. De Joseph Joseph Titan wordt geleverd met maar liefst 10 jaar garantie.

Milieu
Met zijn allen produceren we wereldwijd steeds meer afval. Gemiddeld wel zes zakken per week per gezin. We leven bovendien in steeds kleinere ruimtes. Daarom worden vaak kleinere afvalbakken aangeschaft met een toenemend gebruik van afvalzakken. Met als gevolg steeds meer vuilniszakken en vollere vuilniswagens en meer belasting voor het milieu. De Joseph Joseph Titan draagt bij aan een beter milieu. Dankzij het compressor-systeem verzamelt de afvalbak 3x meer afval waardoor minder afvalzakken nodig zijn en het afval bovendien minder ruimte in beslag neemt.

Joseph Joseph

Hygiënisch
De slim ontworpen afvalbak is naast milieuvriendelijk ook zeer hygiënisch. De afvalbak is uitgerust met een speciaal gepatenteerd drukmechanisme zodat alleen de binnenkant van de afvalzak met het vuilnis in aanraking komt. Dankzij de anti-scheur technologie wordt de afvalzak compact naar beneden begeleidt en door de luchtkanalen kan een volle afvalzak gemakkelijk worden verwijderd. Hiermee zijn gescheurde vuilniszakken, een vieze afvalbak of een volle vuilniszak met blote handen aanduwen verleden tijd. Bovendien worden vieze geurtjes geëlimineerd door de onopvallende ingebouwde – en vervangbare – geurfilter.

Verkrijgbaarheid
De Joseph Joseph Titan is verkrijgbaar bij de betere kook-, woon- en speciaalzaken en webshops.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *