laminaat

Zomers klusje: Laminaat leggen

Als we een nieuwe woning kopen is de vloer vaak een van de items welke we als 1e vervangen. Dat is ook het perfecte moment om een vloer in je huis te leggen. Je krijgt de woning leeg opgeleverd dus geen gedoe met meubels. Maar ja als we lang in een woning wonen komt er een moment in je leven dat je toch een andere vloer wilt. Je wilt misschien je interieur veranderen of door het wonengenot door de jaren heen ben je gewoon echt aan een nieuwe vloer toe. Gelukkig zijn daar de Hollandse zomers. Een ideale periode om je vloer te vervangen.

Temperatuur laminaat leggen

Het belangrijkste is de temperatuur waarmee je het laminaat gaat leggen. Het moet rond de 20 graden zijn. Dit is een goede temperatuur voor het laminaat maar is ook een lekkere temperatuur om mee te werken. En laten we dat soort temperaturen nu regelmatig hebben tijdens de Hollandse zomers.

Met dit weer kan je je meubels buiten neer zetten als je laminaat legt. Zo heb je een mooie kale basis en kan je doorwerken. Zorg wel voor een afdekzeil. Mocht het onverwachts gaan regenen dan je je meubels afdekken.

Een laminaat vloeren leggen kan elke klushobbyist zelf. Als je een beetje handig bent gaat het je zeker lukken. Nog nooit een vloertje gelegd? Er is online genoeg info te vinden over het leggen van een laminaatvloer.

Weet je nog niet wat voor laminaat vloer je wilt gaan leggen? Hier wat vloereninspiratie:

Karwei vloer viggo

Vloer VT wonen

Vloer karwei Cando

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *