tuinmeubelen

Zoektocht naar de juiste tuinmeubelen

Yes, het is officieel LENTE!!!

Vanmorgen liet het zonnetje zien en leek het even ook een echte lente dag te worden. Als ik nu uit het raam kijk ziet het er grauw uit. Maar ik heb geduld. Ik weet dat er nog vele dagen zullen volgen waarbij ik heerlijk van het Hollandse zonnetje mag genieten. Dagen waarbij ik heerlijk op de patio mag genieten van lekker weer, een bbq, een wijntje of biertje en goed gezelschap.

De juiste tuinbank

Maar voor we daar kunnen zitten moet ik eerst op zoek naar de juiste tuinbank. Zoals al eerder vermeldt ben ik op zoek naar een niet te grote bank. Het 1e item voor de patio hebben we al geplaatst. Een echte hangstoel. Er kan dus al van het zonnetje genoten worden. Maar daar kan natuurlijk maar 1 persoon in dus is het minder gezellig.

Ik heb verschillende tuinmeubels op het oog.
Onder andere deze:

Dit is een xxl loungebank waar je met 4 personen in kan liggen. Ideaal om te genieten van een goed boek en een wijntje. Echt een plekje om te relaxen. Helaas is hij waarschijnlijk voor onze patio te groot. Als we deze plaatsen blijft er weinig ruimte over dus moeten we verder zoeken.

Deze vind ik ook erg leuk:

Omdat het niet zulke hele grote banken zijn wil ik er niet al teveel geld aan uit geven. De intentie is om binnen nu en 2 a 3 jaar te gaan verhuizen naar een groter huis en grotere tuin dus waarschijnlijk past het meubel dan toch niet meer in de tuin of we moeten uit dezelfde serie bijkopen.

Getoonde banken zijn nog geen € 700,- en dat vind ik een mooie prijs voor een gezellige loungebank.

Binnenkort maar even naar de showroom om te meubels in het echt te bekijken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *