tegeltjes wand

Zet je eigen tegelwijsheid op de muur met de Dutch Design Wisdom Tile

Dutch Design Brand introduceert hippe tegeltjes waar je met een marker zelf een tekst op kunt schrijven. Inspireer je huisgenoten, vrienden of familie met een mooie quote, een kort gedichtje of een lieve wens. Om iemand een hart onder de riem te steken, een tip te geven of gewoon even te laten weten dat je aan diegene denkt. De tekst is uitwisbaar, dus steeds weer aan te passen.

Tegeltjeswijsheid
Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Oost west, thuis best. Een vierkant delfts blauw tegeltje met een wijze spreuk: vroeger waren ze in elk huishouden te vinden. Geïnspireerd door deze eeuwenoude traditie heeft Dutch Design Brand de tegeltjeswijsheden in een nieuw jasje gestoken. Het jonge merk komt met de Dutch Design Wisdom Tiles: een serie klassiek vormgegeven tegels om zelf een mooie tekst op te schrijven. ‘Succes met je tentamen straks’ of ‘Ik zal aan je denken vandaag’: laat een persoonlijke boodschap achter en creëer in deze haastige tijden een momentje van aandacht voor de mensen die je dierbaar zijn.

tegeltjeswijsheid

De collectie
De serie tegeltjes voor aan de muur van Dutch Design Brand bestaat uit vijf vrolijke prints. Je kunt kiezen uit een konijn, een roodborstje, spelende kinderen, een kindje op een schommel en een gouden variant. Nét echt, maar dan gemaakt van stevig en duurzaam karton. Elk tegeltje is 15 x 15 cm en voorzien van een handig gaatje, zodat je het met een schroefje aan de muur kunt bevestigen. De Wisdom Tiles zijn verkrijgbaar voor € 8,50 en worden geleverd in een leuke verpakking met een whiteboardstift. Ook leuk om als cadeautje te geven voorzien van een persoonlijke tekst!

Over Dutch Design Brand
Wie kent het verrassend stevige krukje van karton niet? Overrompeld door het succes van de Dutch Design Chair besloot het ondernemersduo Tim Várdy en Suzan Bergman aan de slag te gaan met een complete lijn innovatieve producten van karton. Zo ontstond Dutch Design Brand. Het merk staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid, zoals whiteboards met hippe prints, stijlvolle lampen in strakke designs en nu ook kartonnen tegeltjes voor aan de muur. Bekijk de complete collectie op www.dutchdesignbrand.com en check de verkooppunten bij jou in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *