Buitenhof de leistert

Zelfs op vakantie bezig met interieur

Nog een paar weken en dan hebben we alweer herfstvakantie. De tijd waarin onze kinderen altijd heel erg moeten bijkomen van de 1e schoolweken. Zeker dit jaar, want we hebben 2 examenkandidaten dus ze moeten flink aan de slag. Ook bij de 2 jongere kinderen, eentje in de brugklas en eentje in klas 2, merken we dat de start dit jaar moeilijk was. Je merkt toch dat door corona er wat lesstof is blijven liggen en dat dit nu ingehaald moet worden. Rustig inkomen was er dit jaar niet bij. 

De herfstvakantie is dit jaar niet alleen om te ontspannen, er moet namelijk ook geleerd worden. De kinderen hebben allemaal een toetsweek na de herfstvakantie. Wij gaan deze vakantie dus splitsen. De 1e dagen gaan we ontspannen, de andere dagen moet er geleerd en gewerkt worden. Maar waar gaan we heen? 

Ontspannen in Limburg

Wij zijn dol op Limburg. Naast Noord-Holland en de Veluwe is Limburg een plek waar we graag verblijven. We zijn zelfs zo dol op Limburg dat we daar een aantal jaar geleden zijn getrouwd. Een provincie dus waar we warme herinneringen hebben. 

En niet alleen met de kinderen ga ik graag naar Limburg, ook alleen of met zakelijke relaties ga ik graag naar Limburg. Zo ontdekte ik 2 jaar geleden De Leistert. Een vakantiepark in Roggel waar je op verschillende manieren kan verblijven. Op De Leistert hebben ze bungalows maar ook een camping met privé sanitair voor dat extra luxe gevoel. 

Twee jaar geleden had ik samen met een groep andere bloggers een bungalow gehuurd. Even een weekend werken aan onze blog. En niet alleen werken, er kwamen ook diverse sprekers, waardoor we ook allerlei dingen hebben geleerd in dat weekend. Ons luxe huisje met sauna gaf ons, na al dat werken en leren, de mogelijkheid om te ontspannen. 

De huisjes geven je een echt huiselijk gevoel. Er is een heerlijk grote leefkeuken. En er is veel aandacht besteed aan het interieur. Door gebruik te maken van leuke behangetjes en bijpassende woonaccessoires voel je je helemaal thuis. Dat hebben ze niet alleen doorgevoerd in de woonkamer, ook de kinderkamers zijn heel erg gezellig ingericht: 

Deze locatie is dus ook ideaal voor onze volgende vakantie. We kunnen ontspannen en eventueel zelfs nog wat leren. Al denk ik wel dat de leerboeken thuis blijven, de kinderen zullen hooguit hun leesboek voor Nederlands of Engels meenemen. 

Activiteiten

Met alle mogelijkheden die De leistert te bieden heeft ben ik wel bang dat ook deze boeken onaangeraakt in de tas blijven zitten, want voor kinderen is er enorm veel te doen. Er is een uitgebreid recreatieteam die voor elke leeftijd wel iets leuks in petto heeft. Van knutselclub tot voorleessessies. Zelfs voor de volwassenen worden er activiteiten georganiseerd. Hou je echter niet van geplande activiteiten dan kan je je prima vermaken in het zwembad, de bowlingbaan of genieten van een lekker drankje op de plaza. 

Camping Limburg

Ben je iets meer avontuurlijk aangelegd dan wij? Dan kan je bij De Leistert ook op de camping verblijven. En zelfs met je eigen kampeermiddel kan je genieten van heel veel luxe. Zo kan je kiezen voor een kampeerplek met eigen sanitair. Bij De Leistert gaan ze daarin een stapje verder dan de meeste campings Limburg. De standaard unit van De Leistert bevat namelijk naast een douche en toilet ook een vaatwasser. Kamperen wordt op deze manier gelijk al een stuk luxer. Is dit nog niet luxe genoeg? Je kan er nog een schepje bovenop doen. Er zijn zelfs units met een infrarood sauna te huur. Zo geniet je echt wel optimaal tijdens je kampeervakantie.

Wij zijn de dagen al aan het aftellen. Geen campingplaats maar een luxe bungalow. Wij verheugen ons al op een weekje lekker eten, zwemmen en ontspannen in onze privé sauna. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *