Zachte badmatten voor je interieur

badmatten

Door een juiste keuze te maken bij de aankoop van een badmat maak je een badkamer compleet. Badmatten zijn er in verschillende soorten en maten. Veel voorkomende maten zijn bijvoorbeeld 60×60, 60×100 en 70×120. Badmatten zijn te verkrijgen in verschillende soorten stoffen zoals acryl, polyester, katoen en zelfs hout. Voor elk badkamer interieur is er wel een bijpassende badmat. Bij Zachtebadmat.nl vind je een prachtig overzicht van verschillende badmatten bij elkaar.

badmat

Een badmat biedt een stuk veiligheid en comfort aan, op een natte vloer kun je makkelijk uitglijden. Door een badmat neer te leggen, creëer je meer grip. Ook biedt het een stuk warmte aan op de koude ondergrond van de badkamer.

badmat

Hoe houd je een badmat schoon? De meeste badmatten kun je gewoon in de wasmachine doen, er wordt altijd aangeven welk advies programma je het beste kunt gebruiken. Een tip voor na het wassen, laat de badmat even meedraaien in de droger.

Sommige antislipmatten zijn helemaal aangekoekt met viezigheid en schimmels, hier zal je even wat meer je best voor moeten doen. De antislipmat kun je gewoon in de wasmachine mee laten draaien, maar denk erom dat je de antislipmat niet te heet wast. Het kan zo zijn dat de antislipmat niet helemaal schoon is geworden. Wat je dan kunt doen is de antislipmat in dikke bleek laten inweken, daarna nog even met heet water afspoelen.

Geschreven door Jan Dijkstra

e. [email protected] | w. https://www.muurstickerstunter.nl

Volg ons ook op Facebook, Pinterest, Twitter en Google Plus

Meer blogs van Jan:

Meer wooninspiratie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *