Woontrend koper: lampen

De trend van dit jaar is wederom koper. In 2014 is deze trend ingezet en nog steeds zien we veel koper terug in het interieur. Er zijn vele woonaccessoires beschikbaar om binnen mum van tijd een kopersfeer in je woonkamer of slaapkamer te creëren. Wil je net een stapje verder dan alleen werken met accessoires dan is er een grote collectie aan lampen

Koperen lampen

De populairst koperen lamp is de Bubble. Deze lamp is in 3 verschillende maten verkrijgbaar. De lamp heeft een beetje een vintage uiterlijk maar past prima in elke interieurstijl. Hij is overigens ook prima te combineren. Hang er meerdere naast elkaar boven de eettafel of maak er een “trosje” van.

hanglamp bubble

Industriële koperen lamp

Wil jij liever een industriële lamp dan is er de Baker. Past perfect bij de industriële woontrend want ook deze zien we weer terug in 2015. Vooral het anker boven de lamp geeft deze hanglamp echt iets industrieels en een stoer uiterlijk.

hanglamp koper

Hippe koperen hanglamp

Hou jij van iets bijzonders? Ben jij voor vooruitstrevend en ga je vaak voor hip en modern dan is er de Hippy. Een hanglamp welke een aantal vormen combineert tot een prachtig geheel.

hanglamp hippy koper

Landelijk koper

Ook voor de brocante en landelijke woonstijl zijn er koperen lampen verkrijgbaar. De rusty bijvoorbeeld past prima bij deze interieurstijl. Door zijn iets roestige uiterlijk kan je hem goed combineren met o.a. steigerhouten meubelen.

hanglamp rusty

 

Ben je nog niet overtuigd dat een koperen lamp in elk interieur en in elke stijl past dan heb ik nog een paar prachtige inspiraties voor je opgezocht:

koperen lamp

Bron: Stylizimo

koperen spiegels

Bron: Mademoiselle Claudine

hanglamp koper

Bron: Living at home

koper slaapkamer

Bron: Nous Decor

hanglamp bol

Bron: VT wonen

koper woonaccessoires

Bron: The design Chaser

copper

 

Bron: The interior attict

koper kopjes

Bron: Designsponge

koperen hanglampen

Bron: Babble

Een grote collectie koperen lampen vindt je op koperen-lampen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *