wonderland

Wonderlands

Slaap is enorm belangrijk. Voldoende slaap houdt je gezond en daarom is het zo belangrijk dat je een bed uitkiest welke je helpt om voldoende te slapen. Aan slaaptekort kan je niet altijd iets doen maar je kan wel zorgen dat de basis goed is. En als je zorgt voor een goede basis heb je ook minder kans op rug en nekklachten. Bij veel mensen starten deze klachten door een verkeerd slaaphouding.

Wonderlands heeft een bed ontwikkeld welke in verschillende zones in te delen is. De meeste mensen slapen op hun zij waardoor je de meeste belasting hebt op je schouder en heuppartij. De verschillende zones zorgen je ervoor dat je ondersteuning krijgt op de juiste plaatsen. Zo ligt bijvoorbeeld je schouder lager door de schouderzone daardoor komt je schouder dieper te liggen en ontlast je je nek, schouder en rug. Dit zorgt voor een goede start in de morgen. Ook hebben de matrassen van Wonderland een stevig zijkant, maakt niet uit of je er vaak op zit de zijkant blijft stabiel.

Noorse schoonheid

De Scandinaviërs houden van schoon. Niet alleen in hun interieur maar zij zullen ook op straat zelden iets op de grond gooien. Een opgeruimd huis en hygiëne staat hoog in het vaandel. Dit is ook terug te vinden in de bedden van Wonderland. De hoezen zijn namelijk op 60 graden te wassen. Ideaal want bij deze temperaturen dood je huismijt. De bedden van Wonderland zijn dus ook perfect voor mensen met allergieën en astma. Net als je beddengoed kan je de hoezen dus regelmatig wassen. Bijkomend voordeel is dat je dus ook makkelijk van kleur kan veranderen.

Op de website van Wonderland kan je kijken welk verkooppunt er bij jou in de buurt is.

wonderland bed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *