Win een authentieke steigerhouten kast van FJB Meubels

Gevestigd in het Friese Kollum zit FJB Meubels , een meubelmakerij die gerund wordt door Fokke Jan Bosma. Deze meubelmakerij maakt al 4 jaar ambachtelijke meubelen van diverse soorten hout. Fokke Jan is erg ondernemend en geen klus is hem te gek. Zo maakte hij al eens in z’n eentje een tv-meubel van 5,65 meter breed en 2,43 hoog en heeft hij diverse winkels voorzien van houten stellingen en balies. Leuk om te weten: alle meubels zijn gemakkelijk vanuit huis te bestellen in de webshop.

De Vintage lijn
FJB Meubels maakt veel gebruik van houtsoorten als eiken en steigerhout, maar er is ook een lijn met “vintage” meubelen. Deze zijn gemaakt van gerecyclede materialen en passen daarom goed in de trend van duurzaamheid. Deze vintage meubelen zijn vaak ook net even wat anders dan anders en hebben stuk voor stuk een gedurfde uitstraling.

bureau steigerhout

Bureau van gerecycled hout uit de “Vintage” collectie.

Een aanhoudende trend: steigerhout
Al jaren is steigerhout een begrip in de interieur wereld en eigenlijk lijkt er geen einde te komen aan de populariteit van steigerhouten meubelen. Steigerhout is dan ook erg veelzijdig en bovenal heel tijdloos. Het past eigenlijk in elk interieur, van landelijke tot wat meer industriële inrichtingen. Dat is bij FJB Meubels ook te zien. Zo is bij tv-meubel Sjoukje een combinatie te zien van steigerhout en steigerbuizen, wat het meubel een industrieel tintje geeft.

tv meubel

Tv-meubel Sjoukje.

Kast Versatile is weer heel anders van stijl en bestaat uit losse blokken van steigerhout, zodat u zelfs de opstelling kunt veranderen. Zo wordt het moeilijk om uitgekeken te raken op deze kast! Het is echt een kast die uw huis net even dat beetje extra geeft. Persoonlijke spulletjes als foto’s en woonaccessoires kunt u er perfect in kwijt en staan mooi in het zicht.

Kast Versatile

Kast Versatile die bestaat uit losse blokken en zo steeds van samenstelling kan wisselen.

Zou kast Versatile in jou huis niet misstaan? Lees dan snel verder, want wij mogen deze kast namelijk weggegeven!

Winnen: zo doe je mee!

Laat een reactie achter onder dit bericht op onze website of op Facebook. Laat hierin weten waar in huis u deze kast zou neerzetten. Wie weet wint u dan deze handgemaakte kast van FJB Meubels.

 

 

 

4 thoughts on “Win een authentieke steigerhouten kast van FJB Meubels

  1. Het concept van losse blokken is inderdaad heel interessant, want hierdoor kun je spelen met ruimte en worden de mogelijkheden vergroot. Zelf zou ik deze kast op mijn slaapkamer zetten. Dan zijn daar alle prulletjes en spulletjes ook netjes opgeruimd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *