werkplek thuis

Werkplek in huis

Ik sla te pas en –in de ogen van anderen- te onpas mijn laptop open. Er is altijd werk te doen en er zijn weleens verloren momenten waarin toch nog even iets gedaan kan worden. Maar meestal wil ik me even concentreren en daar zocht ik thuis een plekje voor.

Voordat ik dat inricht, zocht ik uiteraard eerst de inspiratie online. Opvallen is dat alle thuiswerkplekken heel licht zijn qua kleur. Veel wit en licht hout, met kurk en witte accessoires. Met voor alles een eigen plekje. Zelf wordt ik onrustig van dat soort rust. Ik zoek juist contrasten in mijn omgeving. Donkergroen met knalrood. Een taakjesberg in plaats van een keurige lijst. Uitgescheurde artikelen en foto’s omdat ik de schaar zo snel niet kon vinden.

Deze plaatjes zijn mijn inspiratie. De werkplek komt er waarschijnlijk niet, want ik werk toch het liefste aan de eettafel, op de bank, op het bed of op het aanrecht.

Beeld: Eigen foto’s

EVELINE MOS

INTERIEURONTWERP

THEJOYOFCOMINGHOME.COM

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *