wereldkaart kinderkamer

Wereldkaart in de kinderkamer

Rate this post

De wereld, voor kinderen een begrip wat erg moeilijk is. Hoe groot is de wereld. Waar kan je wel binnen een korte tijd naar opa en oma in het volgende dorp rijden maar is een bezoekje aan Belgie weer heel ver weg. Het helpt als het voor kinderen zichtbaar is. Daarbij vinden kinderen het heerlijk om te dromen of de wilde beesten in andere landen. Mama waar wonen de leeuwen? Wonen er giftige beesten in Frankrijk? En kan met de auto naar Nieuw Zeeland? Allemaal vragen welke je als ouders wel eens te horen krijgt.

Misschien daarom wel dat de wereld kaart in de kinderkamer zo populair is. Je kind heeft zo naast een leuk thema voor zijn/haar kamer ook gelijk een mooi beeld/ afbeelding van de wereld waardoor zijn dromen soms meer zichtbaar worden.

Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om de wereldkaart in de kinderkamer toe te passen.

Wat dacht je van deze leuke muursticker in echte jongenskleuren. Deze sticker kan je goed combineren met o.a. een legerpint.

sticker wereldkaart

 

Thuis met moon heeft zelfs een hele collectie voor het interieur met wereldkaarten. Van stoel tot leuk memobord aan de wand.

thuis met moon wereldkaart

 

wereldkaart thuis met moon

memobord wereldkaart

Maar ook als je iets met minder kleur wilt zijn er leuke items op de markt. Zoals het kruk memobord in de vorm van de wereld. Erg leuk om hier op elk werelddeel waar je geweest bent een foto of herinnering te prikken.

wereldkaart kurk

 

Kelly heeft het anders gedaan is op haar pinboard te zien. Ook een erg leuke manier om te laten zien waar je geweest bent.

wereldkaart foto's

En er zijn nog veel meer mogelijkheden om met de wereldkaart je huis in te richten, niet alleen voor de kinderkamer maar voor het gehele interieur:

wereldkaart en naambordjes
Bron: http://www.nordicliving.be/

wereldkaart behang

Bron: Welke
Bron: Welke
wereldkaart ikea
Bron: Ikea

Bron 1e foto: Fawnandforest.com

1 thought on “Wereldkaart in de kinderkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *