Weldadige douche

Weldadige douche

Wat is er lekkerder dan een frisse douche in de ochtend om de dag goed te starten? Misschien een warme douche in de avond om de lange, drukke dag van je af te spoelen? Waar je voorkeur ook naar uit gaat; douchen is gewoon heel erg fijn. Een echt weldadige douche neem je in een comfortabele doucheruimte op een hygiënische douchevloer met vlotte afwatering onder een goede straal.

Regendouche met handdouche

Zonder water geen douche. Een regendouche en handdouche vormen de perfecte combinatie om jou te voorzien van fris, warm of heet water, net waar je behoefte aan hebt. De handdouches zijn voorzien van drie verschillende standen: een verkwikkende motregen, een volle reinigende straal en een pulserende massagestraal.

>> lees meer

Hygiënische douchevloer

Douchevloeren uit één stuk, zonder naden en zonder hoge opstap. Dat heeft 2 voordelen: het is hygiënisch én mooi. Dat zijn precies de kenmerken van de Lanesto douchevloeren.

>> lees meer

Vlotte afwatering

Voor een comfortabele douche-ervaring is niet alleen het water van boven van belang, maar ook een goede afvoer aan de onderkant. Je wilt tenslotte niet met je voeten in ‘vuil’ water staan. De Advantix Cleviva douchegoot met zijn oppervlaktegeleide puntafwatering biedt hoogwaardige badkamerstyling en ontwerpvrijheid. En het beste van alles: de nieuwe douchegoten zijn snel en makkelijk te installeren en passen in elke badkameromgeving.

>> lees meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.