Vtwonen collectie by Graham & Brown

Voor de vtwonen-collectie ontwerpt de Engelse behangfabrikant Graham & Brown samen met vtwonen de mooiste industriële eyecatchers voor het interieur. Zowel behang als deurstickers geven het interieur in een handomdraai een stoere look.
behang factory vt wonen

Factory
Van strakke wand naar oude muur. Het vliesbehang Factory met witte afgebladderde bakstenen zorgt voor een ultiem loft-gevoel.
Afmeting: 3 banen 300 x 53 cm
Verkoopprijs vanaf: € 99,- via vtwonen.nl

Fiber
Ruwe materialen met een duidelijk zichtbare structuur mogen weer gezien worden. Dessin Fiber heeft een linnen print en verandert een saaie muur in een warme, aaibare wand.
Afmeting: 3 banen 333 x 53 cm
Verkoopprijs vanaf: € 99,- via vtwonen.nl

behang border vt wonen

Border
Een gedeelte van de wand behangen met het Border-behang geeft het interieur op een relatief eenvoudige wijze een totale metamorfose. Zonder behangtafel plak je het behang zo op de muur en lijkt het net of er een border aanwezig is. Een mooie combinatie met zowel een gekleurde als effen wand.
Afmeting: 4 banen 106 x 106 cm
Verkoopprijs: € 89,- via vtwonen.nl

behang cloud vt wonen
Cloud
Het Cloud-behang is om bij weg te dromen. De prachtige wolkenhemel voegt een dromerig effect toe aan de slaapkamer. De subtiele blauwe kleur lijkt zelfs een kalmerend effect te hebben. Een extra wauw-effect ontstaat als ook het plafond wordt behangen.
Afmeting: 6 banen 300 x 53 cm
Verkoopprijs: € 149,- via vtwonen.nl

deursticker vt wonen locker vt wonen
Deurstickers Locker, Ranch, Barn, Shed
De vier zelfklevende deurstickers maken het mogelijk om een saaie deur in een spannende eyecather te veranderen. Een industriële locker-look, een lichte oude schuurdeur, een donkere staldeur of een witte houten deur. Deze stickers brengen de saaie deur tot leven. Snij de sticker op maat en plak deze van boven naar beneden op de deur. Verwijderen is ook gemakkelijk: vanuit de onderzijde trek je de sticker weer langzaam eraf, zonder beschadigingen.
Afmeting: 211,5 x 83 cm
Verkoopprijs: € 59,- via vtwonen.nl

Te koop via www.vtwonen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *