vloerkleden

Vloerkleden als finishing touch

Je weet precies wat je wilt. De bank heb je al uitgezocht. Het moet perse die ene grijze hoekbank zijn met die dubbele chaise lounge zodat jullie samen heerlijk tegen elkaar aan film en jullie favoriete netflix series kunnen kijken. De kasten heb je gekocht bij een winkel waar men oude vintage materialen verkocht. Je wilde namelijk die echt vintage stijl met een Scandinavisch tintje. Je woonaccessoires zijn daarom straks maar wel met een verhaal. En natuurlijk veel wit. De muren zijn wit, de tafel is wit en die ene grote strakke kast is ook wit want dan zie je al je accessoires zo mooi. Zelfs je vloer is wit. En als alles dan staat dat zie je dat er toch iets ontbreekt ….. een vloerkleed. 

Vloerkleed

Juist een vloerkleed zorgt voor de finishing touch. Door het juiste kleed te kiezen breng je alles samen. De kleuren van je bank en je woonaccessoires komen samen in het vloerkleed. En niet alleen dat je geeft al dat wit een extra dimensie. Juist door het toevoegen van een gekleurd kleed wordt wit nog witter.

Ook geef je door het neerleggen van vloerkleden dat deel van je kamer een duidelijke functie. Door het neerleggen van een kleed bij je bank baker je daarmee af dat dat de zithoek is. En hetzelfde kan je doen met de eethoek. Je geeft daarmee duidelijk aan welke elementen er in je huiskamer zijn.

Gelukkig is er keuze genoeg en is er voor elke interieur wel een kleed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *