huis verwarmen pellets

Verwarm je huis

Even dacht ik dat de lente er al was. Vorige week vrijdag heb ik lange tijd op mijn balkon in het zonnetje gezeten. Hond aan mijn voeten, kortom genoten van het 1e lente zonnetje.

Gisterenochtend toen ik de hond ging uitlaten merkte ik dat het toch weer richting het vriespunt was geweest. Het is dus nog lang geen lente. Ook in huis doe ik nog regelmatig de verwarming aan. Al probeer ik dit wel zo weinig mogelijk te doen. Ik woon 7 hoog en als de zon schijnt is binnen mum van tijd mijn huis warm. Hoe minder de verwarming aanstaat hoe beter dit is voor het milieu.

Pellet verwarming

Een van de manieren om op een milieu vriendelijke manier je huis te verwarmen is met pellets. In mijn flat kan het niet maar als ik ooit weer een huisje heb komt er zeker een mooie kachel in.  En ook dat is weer een milieuvriendelijke wijze van het verwarmen van je woning.

Pellets kennen een heleboel voordelen:

  • goedkoop
  • er komt meer energie vrij
  • CO2-neutraal (bijzonder milieuvriendelijk)
  • besparen op je energiekosten

Stylish verwarmen

En pellets zijn niet alleen goed voor het milieu. Een pelletkachel past in elk interieur. Het geeft niet alleen warmte maar ook heel veel sfeer:

pellet kachel

pellets kachel

Ik krijg bij een kachel altijd het gevoel alsof ik mij in een Oostenrijkse blokhut bevindt. Als je dol bent op wintersport en ook dit gevoel krijgt van een hout kachel haal je dus met een pelletkachel het eeuwige vakantie gevoel in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *