Verisure SmartPlug vervangt traditionele tijdschakelaar op verlichting

Doe alsof je thuis bent: de Verisure SmartPlug vervangt traditionele tijdschakelaar op verlichting
 
Terwijl veel mensen genieten van een welverdiende vakantie, springt overal in Nederland zo tegen de schemering een lamp aan in huis. Het doel: inbrekers laten geloven dat er iemand thuis is. Met de SmartPlug van Verisure maak je deze situatie geloofwaardiger. Hiermee programmeer je namelijk elke gewenste lamp afzonderlijk. Ook houdt het systeem een marge aan, zodat de verlichting niet elke dag op hetzelfde tijdstip aanspringt. Koppel je met behulp van de SmartPlug de verlichting daarnaast aan het Verisure-alarmsysteem, dan gaat het licht ook aan bij een
alarmmelding, bijvoorbeeld bij brand of een inbraak. Bovendien zijn je elektrische apparaten met de SmartPlugs op afstand te bedienen, zodat ze nooit meer onbedoeld aan blijven staan.
Je kunt elk apparaat in je huis met een SmartPlug afzonderlijk aan- en uitzetten via de Verisure-App op je smartphone en via My Pages: je persoonlijke online bedieningspaneel. Twijfel je of je het koffiezetapparaat hebt uitgezet, dan check en regel je dat dus eenvoudig vanuit je strandstoel. Zo bespaar je meteen op je energiekosten. Uit onderzoek van het Internationaal Energie Agentschap (IEA) blijkt namelijk dat jaarlijks wereldwijd voor maar liefst tachtig miljard dollar (59 miljard euro) aan energie wordt verspild doordat elektrische apparaten in de sluimerstand blijven staan.

tijdschakelaar
Het is ook mogelijk verlichting te programmeren. Er zijn twee opties: de verlichting gaat aan of uit op een tijd die je vooraf bepaalt, of uit en aan bij respectievelijk zonsopkomst en -ondergang. Bij de eerste optie houdt de SmartPlug een marge van dertig minuten aan – dat wil zeggen, dat hij vijftien minuten vóór of na de ingestelde tijd het licht aan of uit doet. Ook kun je instellen dat de verlichting aan gaat als je je woning binnenkomt en het alarmsysteem uitschakelt. Zo kom je altijd comfortabel thuis in een verlicht huis.
Christophe Lemaitre, Marketing Manager bij Verisure: “Timers op verlichting geven mensen al jarenlang een veilig gevoel. Nadeel hiervan is, dat alle ingestelde lampen tegelijk en altijd op hetzelfde tijdstip aan springen. Met de SmartPlug bedien je alle elektronische apparaten, dus ook je lampen, afzonderlijk. Zo heb je altijd de controle over je huis, waar je zelf ook bent. En dat voelt heel comfortabel, want met een gerust hart geniet je pas echt van je vakantie.”
Over Verisure
Verisure is een innovatief systeem voor particuliere huizen voor home control (ook wel domotica genoemd) met professioneel gemonitorde brand- en inbraakalarmen. Verisure is een toonaangevende leverancier van beveiliging voor huizen met 1,6 miljoen klanten en activiteiten in twaalf landen in Europa en Zuid-Amerika. Het Verisure-concept bestrijkt de gehele keten: van ontwerp, ontwikkeling en marketing tot en met installatie, dienstverlening en een professionele monitoringdienst die 24/7 beschikbaar is. Dankzij een sterke focus op hoogwaardige service behoren de klanten van Verisure tot de meest tevreden klanten in de branche wereldwijd.
Voor meer informatie: http://www.verisure.nl/energie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *