verhuizen

Verhuizen

Nog even en dan krijg ik de sleutel. Ben druk bezig met de voorbereidingen. De verf voor de woonkamer en de slaapkamer is al uitgezocht. Ook de behangstaaltjes zijn besteld. Daarnaast ben ik druk bezig om een planning te maken want ik wil binnen 11 dagen over van dit huis naar mijn nieuwe huis.

Planning

Gelukkig hoeft er niet veel gedaan te worden. Ik hoef alleen te schilderen en te behangen.  De vloer blijft liggen en de badkamer, keuken en wc zijn recent gerenoveerd. Ik kan dus snel beginnen met het inrichten van mijn huis. Wel moet ik natuurlijk administratief heel erg veel regelen. Iedereen moet natuurlijk op de hoogte gesteld worden van mijn nieuwe adres. Ik hou niet van de standaard kaartjes, ik wil het altijd toch net iets anders. Ik ga dan ook voor mijn eigen ontwerp.

Kaartje ontwerpen

In het verleden heb ik bij Webprint al een keer een foto op canvas laten afdrukken en daar was ik heel erg tevreden over. Je kan bij hen ook kaartjes in allerlei verschillende vormen, formaten en design ontwerpen. En het werkt ook nog eens heel erg makkelijk. Zeker nu zij hun site vernieuwd hebben.  Mocht je nog een cadeau zoeken voor de feestdagen dan zou ik zeker even naar een van hun fotocadeaus kijken. Welke opa of oma wil er nu niet een sleutelhanger met een foto van hun kleinkind erop?!

Begin janauri krijg ik de sleutel van mijn huis en eind maart ben ik jarig. Rond mijn verjaardag wil ik dan mijn nieuwe huis samen met mijn verjaardag vieren in de vorm van een open huis. Ik ga daar een leuk kaartje voor ontwerpen. Zo heeft men mijn nieuwe adres en een feestje in het vooruitzicht.  Moeilijkste is alleen welke ontwerp ga ik kiezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *