Vergroot je zichtbaarheid als professionele interieurstylist

Als interieurstylist is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn. Op deze manier kunnen je klanten je goed vinden. Jezelf, je expertise en je bedrijf laten zien kan op verschillende manieren, zowel online als offline. Bijvoorbeeld via advertenties, flyers, het huis-aan-huis krantje en natuurlijk op Google en social media.

Een nieuwe en goedwerkende manier, en nog gratis ook, om je online zichtbaarheid te vergroten is om mee te doen met het partnership van webshop Ookinhetpaars. Het partnership is ontstaan uit de visie dat ondernemers elkaar kunnen helpen, versterken en aan klanten kunnen helpen. Samen staan we sterker!

Is het partnership interieurstylist wat voor jou?

Ben jij een creatieve interieurstyliste en kun je je vinden in het volgende? Je helpt je klanten aan een mooie, frisse inrichting passend bij hun stijl en wensen. Je vertaalt de ideeën van je klant naar kleurgebruik en inrichting en maakt het voor ze concreet. Zo creëer je als interieur expert voor je klanten een stijlvolle plek die helemaal bij hun wensen past en waar iedereen zich comfortabel voelt. En je hebt ambitie om verder te groeien.

Het ontstaan van het partnership

Het partnership is onderdeel van webshop Ookinhetpaars. Ookinhetpaars is de webshop voor kleur, warmte en gezelligheid in je huis. De ruime collectie duurzame producten gemaakt van wol, katoen, linnen of meubelstof maken van een interieur een zacht en warm welkom. In de webshop vind je een mooi assortiment duurzame kussens, plaids, (baby)dekens en spreien van unieke kwaliteitsmerken.

Wat houdt het partnership in?

De doelstelling van het Ookinhetpaars partnership programma is om elkaar te versterken, verder te helpen en zo onze beide en elkaars klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Dit doet het partnership door de zichtbaarheid van de stylistes die meedoen te vergroten door middel van hun goedbezochte social media kanalen. De hierbij aan Pinterest met een gezamenlijk groepsbord, Instagram en LinkedIn. Hierop worden stylingresultaten en mooie projecten van de deelnemers getoond. Ook is er de mogelijkheid een blog op het platform te plaatsen. 

Voor interieurstylistes is het ook belangrijk aan hun klanten te laten zien dat ze een goed en betrouwbaar netwerk van partijen uit de woonindustrie kennen. Ook hierin voorziet het partnership. Ook het lenen van producten behoort tot de mogelijkheden en uiteraard is er een commissieprogramma. Het partnership organiseert ook bijeenkomsten om te netwerken of een lezing of workshop te volgen.

Deelname aan het partnership is gratis. Het partnership is nog niet vol en zoekt nog naar partners om mee samen te werken. Interesse? Kijk dan hier voor meer informatie.

About Author

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *