interieurstickers

Verfris de kinderkamer met de nieuwe koffertjes en interieurstickers van Topmuurstickers.nl

Wat is er leuker om cadeau te geven aan kersverse ouders dan een gepersonaliseerd koffertje met de naam en geboortedatum van hun kindje? Naast muurdecoratie, interieurstickers en tuindoeken heeft Topmuurstickers nu ook kinderkoffers in het assortiment. De koffertjes zijn verkrijgbaar in verschillende designs en toffe kleuren.

Kinderkoffers
Als logeerkoffer voor een nachtje bij opa en oma, als opberger voor het eerste setje kleertjes of als meeneemkoffer naar het kinderdagverblijf: een kinderkoffertje komt altijd van pas. Bij Topmuurstickers kun je de koffer personaliseren met de naam van je kindje of een tekst naar keuze. Ook leuk: kondig een zwangerschap aan door de aanstaande tante, opa of buurvrouw een koffertje cadeau te geven met de opdruk ‘Eerste hulp bij oppassen’. Succes verzekerd! De kinderkoffers zijn verkrijgbaar in vijf toffe kleuren voor € 18,95.

Muurdecoratie voor de kinderkamer
De kinderkamer is pas écht af met een opvallende muursticker. Topmuurstickers heeft bijvoorbeeld een toffe nieuwe monochrome muursticker in de vorm van een flamingo. Of creëer je eigen sterrenhemel met een vel van maar liefst 72 interieurstickers met een maan, wolken en sterren. Je bepaalt zelf waar je de stickers plakt, dus ze zijn geschikt voor elke kinderkamer. Benieuwd of je kindje is gegroeid? Volg zijn/haar ontwikkeling met de leuke groeimeter met een giraffe en een aap. Tip: zet ieder half jaar een streepje op de muur en laat je verbazen over hoe snel ze groeien!

Over Topmuurstickers.nl
Topmuurstickers is dé online specialist op het gebied van muurdecoratie, tuindoeken en interieurstickers. Ook voor leuke kinderkoffers kun je vanaf nu bij Topmuurstickers terecht. Goed om te weten: bij de muurstickers wordt een gratis plakinstructie geleverd. Bekijk het complete assortiment op www.topmuurstickers.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *