Valentijn 2017

Eigenlijk zit ik nog middenin mijn verbouwing en denk ik op het moment alleen aan verven en behangen maar toch zie ik de liefde alweer om de hoek kijken ;). Ik zie overal dat men alweer bezig is met Valentijn. Zo komt er in mijn woonplaats een echte All you need is love caravan waar je de liefde kan verklaren. Persoonlijk hoeft het niet zo openbaar. Als ik in stilte verliefd zou zijn dan zou ik liever in het geheim een cadeautje sturen.

Gepersonaliseerd cadeau

Ik ben ook iemand die gaat voor een bijzonder cadeau. Ik wil niet iets uit de winkel. Als ik voor iemand een cadeau moet kopen probeer ik altijd iets te kopen wat bij de persoon past en het liefst maak ik zelf iets of verzamel ik bij verschillende winkels kleine cadeautje. Voor Valentijn heb ik een paar hele leuke gepersonaliseerde cadeaus gevonden:

1. Belangrijke data

Deze zou ik elke dag van het jaar willen krijgen. Of het nu Valentijn is of niet. Een poster met daarop de belangrijke data in je leven. Je trouwdag, de geboortedag van je kinderen enz. Een poster welke je even terug brengt naar die bijzondere dag.

gepersonaliseerde poster valentijn

2.  Woordzoeker

Deze poster heb ik zelf ook in huis. Een poster waarbij je zelf de mooiste woorden kan invullen. Ik heb de woorden dankbaar, familie, vrolijk en liefde op mijn poster staan.Voor valentijn kan je bij een stille liefde misschien hints in de poster verwerken. Bijvoorbeeld de naam van de sportvereniging waar je hem/haar ontmoet hebt. Of verwerk eigenschappen van jezelf zoals blond haar, blauwe ogen, lief enz.

Geef je deze aan de liefde waar je al een tijdje mee samen bent maak hem dan helemaal persoonlijk door treffende woorden van jullie 1e date in de poster te verwerken. Of maak er een familieposter van en verwerk de namen van jullie gezin in de woordzoeker.

gepersonaliseerde poster valentijn

Ik ben zelf erg benieuwd of ik deze valentijn iets bijzonders mag ontvangen. Een poster is leuk maar een bosje rode rozen kan ik ook erg waarderen. Nog even afwachten en dan weten we wat de liefde voor ons in petto heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *