uil

Uil in de kinderkamer

De uil is al enige tijd een trend in het interieur. En vooral in de babykamer en kinderkamer wordt hij veel gebruikt. Dit komt natuurlijk door het schattige van de uil. Wij waren laatst op vakantie en vlakbij onze tent zat een uilennest met daarin een baby uiltje en het enige wat we allemaal maar konden zeggen was: Aah wat lief.

Zoals je op de 1e foto kan zien heeft Aggy ook een uil in haar kinderkamer gebruikt. De blog van Aggy is overigens het bezoeken waard want dit behang heeft ze zelf gemaakt. Hoe ze dat heeft gedaan lees je op haar blog. Dan kan je gelijk de rest van haar prachtige kinderkamer en interieur bekijken.

Er zijn verschillende manieren om ook uilen in je kinderkamer toe te passen. Zo zijn er veel muurstickers verkrijgbaar in zowel zwart wit als in kleur.

muursticker uil

Te koop bij Woning-dekoratie.nl

Wil je iets groters kies dan voor dit dekbedovertrek uil met een levensechte foto erop. Overigens ook verkrijgbaar in  2-persoons mocht je de uil ook in je eigen slaapkamer willen introduceren.

dekbedovertrek uil

Te koop bij Leuk Beddengoed

Daar past overigens de levensechte uilensticker van Kek er goed bij:

muursticker uil kek

Te koop bij Wonen met Lef

En ook in de verlichting zijn er veel items met uilen verkrijgbaar. Een van mijn persoonlijk favorieten is deze van hout:

lamp uil

Te koop bij Hippe kinderspullen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *