balkonideeen

Tuinbank op het balkon

Sinds januari woon ik in mijn nieuwe flatje. Al die tijd ben ik vooral met de binnenzijde bezig geweest. En toen ik zin had om met het balkon aan de slag te gaan bleek dat men de bergingen ging isoleren waardoor het balkon tijdelijk weer bezet werd door spullen vanuit de berging.

Balkon ideeën

Het balkon is niet erg groot, 3 bij 1,5 meter. Daarbij zit de deur naar buiten redelijk in het midden wat een goede indeling moeilijk maakt. Het enige wat al wel een plek op het balkon gekregen heeft is de skottelbraai. Vorige week hebben we daar ook al een paar keer goed gebruik van gemaakt. Naast de skottelbraai wil ik in ieder geval een tafeltje of kastje waarop ik de kookbenodigdheden neer kan zetten. Op de grond ligt nu kunstgras met daarover een vloerkleed. Deze wil ik ook voorlopig beide laten liggen. In de toekomst wil ik misschien houten tegels neerleggen voor meer sfeer.

Tuinset

In eerste instantie heb ik heel lang overwogen om een kleine tuinset neer te zetten. Je kan hier gewoon heerlijk aan zitten. Daarbij is het wel handig om een goed tafel te hebben als je aan het eten bent. Eigenlijk hou ik namelijk niet van met een bord op schoot eten maar ik merk dat ik daar wel iets makkelijker in bord. En bij buiten eten hoort nu eenmaal gemak.

Tuinbank

Na een paar keer met een groepje op het balkon gezetten te hebben en daarbij de stoelen van binnen gebruikt te hebben heb ik besloten toch voor een bankje te gaan. Je creert namelijk meer zitruimte en het is toch iets lekkerder om ’s morgens relaxt op een bankje je 1e kopje koffie te drinken dan op een kleine bistrostoel.

Nu nog een keuze gaan maken uit al die tuinbanken:

Budget keuze:

Dit kleine bankje van hout geeft je balkon een landelijk uiterlijk. Met mijn blauwe interieur zal het hout een mooie toevoeging op mijn balkon zijn. Ik overweeg namelijk de kleuren door te voeren naar mijn balkon.

Sunyard Wales tuinbank 120cm € 169,- *

Standaard keuze:

Dit bankje is misschien niet helemaal het juiste bankje als je vaak met meerder mensen op je balkon wilt zitten maar hij lijkt mij heerlijk zitten. Even gezellig samen een kopje koffie of gezellig borrelen.

tuinbankje

Intenso Nemo loveseat tuinbank 175cm € 349,- *

Luxe keuze:

Dit bankje zou ik heel erg graag op mijn balkon willen hebben. Misschien iets te groot maar met dit bankje op je balkon kan je echt relaxen. Heerlijk genieten van het zonnetje of ’s morgens languit genieten van mijn ontbijtje.

ROUGH-B lounge tuinbank 210cm € 1.439,- *

* prijzen geldig op 2 juni 2017.
Bron 1e foto: Wohnkonfetti

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *