Toplicht hanglamp

Toplicht is een family bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in het produceren en ontwerpen van eigentijdse lampenkappen, het ontwerpen en restylen van lampen en kroonluchters.

Toplicht prikkelt, verrast, staat voor kwaliteit en originaliteit !

Industry is een vintage style lamp, welke mooi is gekleurd en gestyled en perfect van vorm. Deze lampen zijn zeer populair en passen uitstekend in de hedendaagse industriële vintage style. Deze industrie lampen hebben een Ø van 55cm en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Bijzondere lampen voor binnen en buiten

Wie is Lichtkunde? Vanuit een passie voor verlichting en de oplossingen daarvoor, is Lichtkunde ontstaan.
Geen alledaagse merken, maar juist datgene wat niet of nauwelijks op internet verkocht wordt. Graag geven we de klant  advies, om zo tot een mooi resultaat te komen.
Verlichting voor binnen en buiten, industrieel, Italiaans design, stoer of juist klassiek, u vindt het bij Lichtkunde.nl.

Merken verlichting

De merken die we voeren kiezen we met zorg uit en vullen elkaar aan tot een compleet aanbod. Geen overdosis aan producten, maar gericht aanbod en advies !
Denk dan aan Italiaans design van &Costa, Morosine en Evistyle, Engels klassiek van Heathfield & Co, maar ook verschillende Nederlandse ontwerpen van o.a Ralf Frickel, Kunstlicht en Pieter Adam.

Advies en ontwerp
Heeft u vragen over hoeveel en welke verlichting ?  We geven u graag  advies en maken daarbij gratis een lichtplan op maat.

Montage

Indien u dat wenst, komt een monteur bij u langs om de verlichting vakkundig en zorgvuldig te monteren, zodat u direct kunt gaan genieten van uw verlichting.

Als extraatje ontvangt u bij bestelling van een lamp gratis een passende (LED) lichtbron.

Op de hoogte blijven van de laatste trends en de leukste acties ? Like ons dan op Facebook!

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *