vtwonen-collectie

Thuiskomen met de nieuwe vtwonen collectie

Maak van uw huis een thuis met de vtwonen collectie. Nieuw op LiL.nl zijn de prachtige producten voor in huis. Want wat is er nu fijner thuiskomen dan in een ruimte waar u helemaal tot rust kunt komen? De vtwonen collectie op LiL.nl bevat daarom fijne bedden, stijlvolle fauteuils en mooie poefs. Uiteraard nog meer, dus bekijk snel de gehele vtwonen collectie op LiL.nl.

fauteuil cocktail

Niet voor niets heet deze fauteuil Cocktail. De stoel nodigt uit om plaats te nemen en te genieten van de ruimte om uw heen. Cocktail erbij en de avond kan beginnen! De fauteuil is verkrijgbaar in meerdere kleuren, dus mix ze voor een speels effect.

Fauteuil Cocktail
Roze – 66 x 69 x 72 cm
vtwonen | Prijs: € 399

dressoir loft

Vind u het lastig om een passend dressoir voor in huis te vinden? Met dit dressoir zit u altijd goed. Zo is het dressoir functioneel door zijn vakken en kunt u er niet alleen die woonaccessoires op kwijt, maar ook de televisie.

Dressoir Loft
Wit – 166 x 42 x 80 cm
vtwonen | Prijs: € 679

bijzettafel cocktail

Bijzettafels kunt u nooit genoeg in huis hebben. Dit exemplaar helemaal niet, want door zijn kleur kunt u er alle kanten mee op. Met vaas met bloemen, met een tafellamp of met een stapel tijdschriften: deze bijzettafel is een must voor elke woonliefhebber.

Bijzettafel Cocktail
Zwart – 15 x 45 x 40 cm
vtwonen | Prijs: € 79

poef buddy

Deze poef nodigt uit om op te ploffen! Plaats de poef in de kinderkamer en het is hét item om op te spelen en te lezen. Ook in de woonkamer zorgt deze poef voor veel plezier. Als poef, maar ook als bijzettafel met tijdschriften erop.

Poef Buddy
Grijs – 90 x 90 x 30 cm
vtwonen | Prijs: € 299

vt wonen collectie

kledingrek dresser

Dit kledingrek is ontworpen om gezien te worden! Het is daarom helemaal niet nodig om het rek vol te hangen. Enkel een paar prachtige items zorgen al voor een stijlvol geheel. Ook fijn: door de witte tint is het kledingrek met elk interieur te combineren.

Kledingrek Dresser
Wit – 140 x 65 x 161 cm
vtwonen | Prijs: € 149

bijzettafel bloq

Ook in het interieur mag het zo natuurlijk mogelijk. Deze bijzetter is daarom een echte musthave. Zet de bijzettafel naast de bank of transformeer ‘m tot statement-accessoire met een grote vaas met bloemen erop.

Bijzettafel Bloq
Wit – 35 x 35 x 35 cm
vtwonen | Prijs: € 69

kaptafel croz

Deze kaptafel is een ware aanwinst voor in de slaapkamer. Zo ziet de kaptafel er niet alleen stoer uit, maar is ‘ie’ ook nog eens functioneel door de praktische lade. Tip! Maak de kaptafel compleet met een grote spiegel erop.

Kaptafel Croz
Bruin – 110 x 42 x 75 cm
vtwonen | Prijs: € 399

matraskussen

Vooral in de zomer is het heerlijk vertoeven op deze bank van vtwonen. Uiteraard mag het bijbehorende matraskussen niet ontbreken. Zo kunt u er niet alleen op zitten, maar ook languit op liggen. Zowel het kussen als het bankje zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Matraskussen
Roze – 161 x 40 x 10 cm
vtwonen | Prijs: € 199

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *