The power of flowers

Ik heb altijd bloemen in huis.

Zomer, herfst, lente, winter.

Zelden echter, zie je mij bij een bloemisterij binnengaan.

Ja, ik heb een attente man…

Maar dat verklaart het maar deels.

Nee, ik deel niet al mijn life-events met eenieder, teneinde een boeket te oogsten….en nee, ik steel ze ook niet uit de tuin van mijn buren

Tenminste…niet als ze thuis zijn….flowers

Sommige bloemen staan prachtig in hun eentje in een opvallende vaas.

Anderen hebben de schoonheid van andere bloemen nodig om volledig tot hun pracht te komen.

Een gemengd boeket vind ik  het mooist en ik let er altijd goed op dat ik niets weggooi. De drie vazen die ik vul zijn doorgaans van drie verschillend formaten. Ook dat wat een ander als restafval in de groenbak zou gooien, krijgt bij nog een mini vaasje om een klein hoekje (ik beken, soms zelfs het richeltje achter het toilet) mee te stylen.

bloemen interieur

In de late lente, de zomer en vaak nog lang tot in de herfst echter, besteed ik nauwelijks geld aan mijn boeketten. Zo heb ik altijd een aardappelschilmesje in mijn fietstas om bloeiend schoon te kunnen verzamelen op mijn route van werk naar huis, van school naar de supermarkt of where-ever ik rondstruin.

Ook uit mijn eigen rijtjeshuistuin kan ik zo nu en dan een mooie bloeier plukken en in een mooi vaasje zetten; een margriet, hortensia of bloeiende roos.

En zo heb ik dus altijd bloemen in huis…

 

Blog Corrina Pauw studio Coco i.o.

interieur bloemen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *