kunststof planken

Terras met vlonderplanken

Ooit moet het toch gaan komen, de zon in 2017. Tot nu toe hebben we nog niet echt hele mooie dagen gehad.

Wij hebben lange tijd met een caravan een vaste plek gehad en eigenlijk altijd met Pasen en de meivakantie hadden we mooi weer. Op een of andere manier wil dat de laatste twee jaar niet lukken. Afgelopen meivakantie had veel weg van de herfstvakantie, koud, regen en guur.

Toch houden we goede moed en daarom deze keer weer een blog vol tuininspiratie. Dit keer het terras. Want nu is een perfect tijd om je droomterras aan te leggen.

Je kan een terras op twee manieren aanleggen.

1. Tegels terras

Mocht je meerdere (kleine) terrassen willen aanleggen werk dan met tegels. Je kan dan kleine plaatsen aanleggen bijvoorbeeld gebaseerd op de stand van de zon. Of misschien wel op basis van mooie plekjes in je tuin.

Hier vlakbij zijn woningen die aan het water liggen. Kan mij heel goed voorstellen dat je in je tuin een klein terras maakt zodat je over het water uit kan kijken. En misschien zelfs wel vanuit je eigen tuin een hengeltje uit kan gooien. 

2. Vlonderplanken

Je kan ook met vlonderplanken een terras aanleggen. Bij planken denk je al snel in een beperking want hier mee kan je geen ronde vormen maken. Met kunststof planken kan je wel degelijk een rond terras aanleggen:

vlonderplanken

En ook met planken kun je eindeloos combineren. Wees creatief.

vlonderterras

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *