Pim op maat

Een tafel vormt vaak het centrale punt in een huis. Er wordt gegeten en gedronken, goede gesprekken gevoerd en kinderen knutselen er hun allereerste kunstwerk. Of je nu een tafel zoekt voor met z’n twee, voor het hele gezin of om met de hele vriendengroep avondenlang aan te zitten, bij Zwaartafelen bepaal je zelf het formaat van je tafel, het hout, de afwerking en het onderstel. Zoals bijvoorbeeld de Pim, een door Zwaartafelen zelfontworpen stalen frame waarbij je aan alle kanten van de tafel lekker kunt aanschuiven zonder dat je last hebt van een hinderlijke tafelpoot. En natuurlijk bepaal je zelf hoe Pim eruit komt te zien: stoer zwartstaal of met een poedercoating in een RAL-kleur naar keuze.

Via foto’s op de hoogte
Bij Zwaartafelen kun je tot in detail aangeven hoe jouw tafel eruit moet komen te zien: van de uitstraling van het tafelblad tot aan de vorm en afwerking van het frame. En terwijl de ambachtelijke meubelmakers bezig zijn om jouw perfecte, massief houten tafel samen te stellen, word je via foto’s op de hoogte gehouden. Want mocht het voor jou uitgekozen tafelblad toch niet bevallen -het blijft immers een natuurproduct- dan gaan ze op zoek naar een exemplaar dat wel helemaal aan jouw wensen voldoet. Zo weet je dat jouw ‘Zwaartafelen-tafel’ niet alleen behoorlijk uniek is, hij is ook nog eens oerdegelijk en staat garant voor vele jaren tafelplezier.

Over Zwaartafelen
Zwaartafelen maakt tafels in alle soorten en maten, variërend van anderhalf tot wel zeven meter lang. De handgemaakte tafels zijn met hun authentieke uitstraling ware eyecatchers in interieur of tuin. Van robuuste eikenhouten boomstamtafel tot speelse suarhouten vergadertafel of oerdegelijke bilingahouten picknicktafel; alle tafels worden ambachtelijk en met veel liefde in het eigen atelier ontworpen en geheel naar wens op maat gemaakt. Naast de handgemaakte tafels heeft Zwaartafelen een regelmatig wisselend aanbod van stoelen, industriële lampen en bijzondere accessoires.

Zwaartafelen, van boom tot tafel: https://youtu.be/UiqGdBguB4s
Meer informatie: www.zwaartafelen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *