woonkussens

Studio Must presenteer nieuwe collectie soft seats, poufs en woonkussens

Absolute eyecatchers zijn het, de collectie Soft Seats, Soft Poufs en woonkussens van Studio Must. Naast de Custom made – en Outdoor collectie is er nu ook een basiscollectie met producten gemaakt van hoogwaardige stoffen in neutrale kleuren en met opvallende details. Een waardevolle aanvulling op het assortiment.

Een Soft Seat en Soft Pouf is een samensmelting van een luxe zitzak en een fauteuil. Heerlijk om in weg te zakken, uit te rusten, een boek te lezen of te genieten van de zon. Een Soft Seat staat niet alleen prachtig in het interieur, je creëert hiermee ook een fijne plek waar je kunt relaxen. En wil je het nóg comfortabeler maken, dan is de Soft Pouf ideaal als voetenbankje bij de Soft Seat. Of gebruik hem als extra zitplaats tijdens een feestje of etentje.

Ook bij de inrichting van publieke ruimtes zoals restaurants, hotellobby’s en beachclubs komen de Soft Seats en Poufs goed tot hun recht. Dankzij het gebruik van hoogwaardige meubelstoffen kunnen ze zowel binnen als buiten gebruikt worden.

soft-pouf-mint-green-velvet-1 soft-pouf-green-velvet

Zelf samenstellen
De Soft Seats en Poufs zijn verkrijgbaar in meerdere formaten en bestaan uit drie lagen, waardoor ze helemaal naar wens te maken zijn. Samenwerken met de klant staat bij Studio Must centraal. Daarom bieden ze de mogelijkheid om in de studio een uniek exemplaar samen te stellen. In principe is alles op maat te maken, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

Basiscollectie – elegant met een vleugje nostalgie
Nieuw is de basiscollectie met Soft Seats, Poufs en woonkussens. Hiervoor zijn stonewash linnen-katoen stoffen gebruikt, in de kleuren naturel, stone en graphite. De stoffen zijn doorgestikt met een eigen ontworpen patroon in contrasterende kleuren: naturel-groen, stone-roze en graphite-oranje. Aan iedere Seat, Pouf of kussen hangt een flos, die symbool staat voor elegantie en huiselijkheid, met een nostalgische knipoog. De kussens zijn gemaakt van twee stoffen. Aan de ene kant de doorgestikte stof; de andere kant is uitgevoerd in velours in een ton-sur-ton kleur.

De nieuwe basiscollectie bestaat uit Soft Seats met een doorsnede van 110 cm (€ 449,90) of 140 cm (€ 549,90) en Soft Poufs met een doorsnede van 70 cm (€ 269,90). Daarnaast zijn er prachtige woonkussens met franje verkrijgbaar in de maten 50 x 50 cm (€ 79,90), 70 x 70 cm (€ 129,90) en 100 x 100 cm (€ 179,90).

Over Studio Must
Studio Must is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie voor mooie en praktische dingen. De oprichters van Studio Must, Kevin van Ballegooy en Gemke van Rossum, bewandelden beiden een eigen pad en kwamen tot de conclusie dat samenwerken vanuit eenzelfde visie een versterkende factor is bij het ontwerpen van woonaccessoires en meubels. Dit resulteerde in een bijzondere collectie hoogwaardige zitmeubelen. Bekijk de complete collectie op www.studiomust.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *