spiegel interieur

Spiegel in je interieur

Een spiegel in je woonkamer

Met een oversized spiegel in je interieur creëer je een vergrotingseffect. Je laat de ruimte groter lijken doordat een deel van de ruimte reflecteert in de spiegel. Het lijkt alsof de ruimte doorloopt.

Spiegel op de vloer

Je kan een joekel van een spiegel op de grond zetten. Handig want naast dat deze de ruimte vergroot heb je ook gelijk een passpiegel. Dit kan je zowel in de huiskamer, de slaapkamer als de hal toepassen.

Spiegel op tafel, kast of dressoir

Als je hem ergens opzet kan je naast dat hij zorgt voor het vergrotingseffect ook leuk de spiegel meenemen in je styling. Omring de spiegel met planten, kaarsen kandelaars en windlichten en je hebt gelijk een gezellig sfeerhoekje gecreëerd. Zo zorg je er ook voor dat het niet meteen een enorme aantrekker is in je interieur. Een grote spiegel op de grond daar kan je niet omheen maar als je hem meeneemt in je styling dan gaat hij op in het geheel.

Lichtweerspiegeling

Heb je een donkere ruimte zet de spiegel dan op een plek waar hij het licht dat binnen komt kan reflecteren in te ruimte. Zo zorg je met een simpel item in je interieur voor meer licht in je interieur. 

Spiegelinspiratie:

dressoirspiegel

Bron: Zbh

brocante interieur

Bron: Pure Original

hal vergroten

Bron: Nordic Days

gouden randje

Bron: Luxereport

slaapkamerspiegel

Bron: Lillavillavita

slaapkamer vergroten

Bron: Molitli-interieurmakers

spiegel achter bank

Bron: My ideal Home

brocante interieur

Bron: Vintage interior

spiegeltafel

Bron: Landelijk at Home

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *