Sonoro-designradio’s met DAB+: daar zit muziek in

Kraakhelder geluid en oneindig veel zenders met de designradio van de toekomst

Iedereen doet het weleens: dagdromen over de toekomst. Verplaatsen we ons over twintig jaar allemaal in zelfrijdende auto’s? Heeft iedereen een 3D-printer op zijn bureau staan waarmee je eenvoudig print wat je maar nodig hebt – van een simpele kop koffie tot een nieuw onderdeel voor je fiets?

Toekomstmuziek of niet, ook op het gebied van radio luisteren zal er vermoedelijk het een en ander veranderen. Wat dacht je van de overgang naar digitale radio-uitzendingen via DAB+ (digital audio broadcasting), de opvolger van FM? Ook de designradio’s van sonoro zijn nu verkrijgbaar met DAB+. Zo luister je digitaal in de ether naar al jouw favoriete zenders, via prachtig ontworpen speakers die een verrijking zijn voor je interieur. Drie voordelen van de sonoro-radio’s met DAB+ op een rij:

  1. Ruis is verleden tijd

Audiofielen halen hun hart op met de nieuwste sonoro-designradio’s. Waar FM-zenders vaak ruizen en kraken als de ontvangst minder goed is, is het geluid van de sonoro-radio’s met DAB+ kraakhelder. Met je ogen dicht lijkt het bijna alsof je in de studio zelf aanwezig bent. Dat je als echte muziekliefhebber altijd en overal van deze perfecte geluidskwaliteit wilt genieten, is logisch. Daarom is er een sonoro-model voor in de woonkamer, twee voor in de slaapkamer en een model speciaal voor in de badkamer of buiten. Kies het model en de kleur die bij je past, en geniet overal van een kamervullend geluid.

  1. Meer, veel meer zenders

Nog zo’n verschil met de FM-radio: het aanbod van landelijke radiostations bij DAB+ is vele malen groter. Via de FM-band ontvang je vier publieke stations (vijf in de vier grootste steden) en maximaal negen commerciële stations. Met een DAB+-radio, zoals die van sonoro, zijn dat er drie keer zoveel. Nog meer goed nieuws: vanaf 1 september 2015 wordt het aantal via DAB+ te beluisteren zenders nog verder uitgebreid. Vanaf dan zenden ook commerciële regionale omroepen uit via DAB+.

  1. Nooit meer zoeken naar de juiste frequentie

Wie kiest voor een sonoro-designradio met DAB+, kiest voor gemak. Naast een extra groot, dimbaar display voorzien van een digitale klok, heeft de radio zes voorkeurszenders die je automatisch kunt laten zoeken naar radiostations. Dat betekent nooit meer scrollen door lange lijsten op zoek naar de juiste frequentie. De DAB+-radio van sonoro leest de stations bij een zoekopdracht zelf in en presenteert ze in alfabetische volgorde. Is jouw muziekbeleving afgestemd op de toekomst?

De sonoroSTEREO is verkrijgbaar voor 699 euro, de sonoroCD kost 399 euro, de sonoroRADIO 299 euro, allemaal met DAB+ radio. Onder meer bij Bol.com, Expert en E-styleonline zijn de retrodesignradio’s verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie over de diverse sonoro-radio’s met DAB+ op sonoro-audio.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *