sissy boy

Sissy-Boy by Milou Neelen

Milou Neelen ontwerpt Desert Chic collectie voor Sissy-Boy

Tuesday, May 2, 2017 — Dit voorjaar lanceert Sissy-Boy een capsule interieur collectie in samenwerking met de Nederlandse illustratrice Milou Neelen. Sissy-Boy kijkt altijd naar verrassende combinaties in haar collecties, naar bijzondere verbindingen en de verhalen die daaruit ontstaan; tussen mode, interieur, merken en mensen. De stap naar een inspirerende samenwerking met Milou was daarom snel gezet. Haar eigenzinnige stijl sluit feilloos aan op de interieur collectie van Sissy-Boy en resulteerde in de collectie Desert Chic waarin je producten vindt met Marokkaanse invloeden met een minimalistische twist. De vrolijke homeland collectie bestaat uit kussens, een dekbedovertrek, behang, een vloerkleed, plaids, geurkaarsen en nu ook stationary.

Milou Neelen Desert Chic

Milou Neelen illustreerde onder andere voor ELLE, Scotch & Soda, Love Stories en ANNA + NINA. Naast haar illustraties voor klanten heeft zij haar eigen label opgezet: Hotel Magique. Milou illustreert met de hand en haar stijl is vrouwelijk doch stoer met een mix van verschillende invloeden. Ze zoekt naar verbindingen tussen verschillende stijlen en thema’s en zorgt er altijd voor dat men op kan gaan in de wereld rondom een product of gevoel.

Milou Neelen Desert Chic stationary 

Naast de Desert Chic Homeland collectie lanceert Milou ook een stationary lijn met notebooks waaronder een A5 notebook, een kaartenset en home diffusers om het Desert Chic gevoel overal te verspreiden.

De Desert Chic collectie is nu te koop in geselecteerde Sissy-Boy winkels en online op www.sissy-boy.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *