sheila de vries

Sheila de Vries, nu ook voor in de woonkamer

Schoonheid en comfort zijn vaak moeilijk te verenigen. Modeontwerpster Sheila de Vries brengt daar verandering in en lanceert samen met Prominent, marktleider in comfortabel zitten, een exclusieve meubelcollectie.

Sheila de Vries ontwerpt al veertig jaar moeiteloos uiteenlopende couture en pret-a-porter, en voor heel verschillende klanten. “Ik vind dat huiskamers in Nederland nogal saai zijn. Daarom vond ik het een prachtige uitdaging om een meubelcollectie te ontwerpen”, aldus Sheila de Vries. Het resultaat: een fleurige en moderne collectie fauteuils en banken voor jong en oud.

“Ik begin mijn ontwerpen altijd met de stof, ik ben een echte stoffenjunkie. Het ontwerp volgt daarop. De prachtige stof van Designers Guild maakt deze collectie echt uniek. Het gaat, net als in mijn mode, niet alleen om het uiterlijk, maar ook om het enorme comfort. Dat is precies wat Prominent en ik gemeenschappelijk hebben. Daarom is het ook zo leuk om met hen samen te werken. Uiteindelijk is deze collectie er gekomen en ik ben er ontzettend tevreden mee. Eigenlijk vind ik dat iedereen deze collectie in huis moet hebben.“

 http://youtu.be/FaoR1AJ5mQc

De Sheila de Vries Collectie
De meubelcollectie van Sheila de Vries bestaat uit relaxbanken en -fauteuils, en hockers. Die hebben een eigentijdse uitstraling en zitten ook nog eens uiterst comfortabel.

De collectie kenmerkt zich door organische vormen in combinatie met natuurlijke materialen
(two-tone: stof en leer). Mooie aardetinten zijn gecombineerd met kleur, waarbij de bloemstof van Designers Guild de collectie tot een echte eyecatcher in de huiskamer maakt.

sheila de vries

Over Prominent
Prominent heeft als missie dat Nederland meer gaat ontspannen. De zitspecialist vindt dat iedereen ultiem moet kunnen genieten van een relaxed moment na een enerverende dag. Om dit doel te bereiken, werkt het bedrijf continu aan de ontwikkeling van relaxstoelen en -banken die een optimale balans tussen comfort, design en vakmanschap hebben.
En wie een missie heeft, zit zelf ook niet stil. Vanaf 1999 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot de marktleider op het gebied van zitcomfort. Jaarlijks ervaren ruim vijftigduizend nieuwe klanten aan den lijve wat een relaxstoel of -bank voor hen betekent. Met meer dan veertig filialen, tientallen adviseurs op de weg en circa 425 mensen in dienst, die zich elke dag weer inzetten om deze missie waar te maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *