hal kapstok muuto

Schooltassen kapstok

Een van de dingen die ik vervelend vind nu de school weer is begonnen is het gestress in de ochtend. Iedereen die weer op tijd wakker moet worden en weer op tijd de deur uit moet. Binnen anderhalf uur moet ik drie kinderen zo ver zien te krijgen dat ze zich aankleden, ontbijten en hun tas voor de dag klaar maken. Tussendoor moet ik zelf nog zorgen dat ik aangekleed ben en moet er een hond naar buiten. En natuurlijk moet er ergens tussendoor ook nog een kop koffie gedronken worden want anders wordt het helemaal niets.

En eerlijk gezegd vind ik dat nog niet het ergste van schoolweken. Het ergste van school vind ik de tassen die bij terugkomst in de hal neergegooid worden. Bij binnenkomst struikel je al over de tassen, jassen en schoenen. Elk jaar weer probeer ik dit in het gareel te krijgen. Soms gaat het weken goed maar dan ineens komt de klad er weer in. Gelukkig heb ik in mijn nieuwe huis genoeg hakken en een goede kapstok dus daar zal het niet aan liggen. Nu nog eens kijken hoe ik ze zo ver krijg om deze ook te gebruiken.

Haken op de foto zijn van Muuto haken Erg leuk om er een hele wand mee te bekleden en ideaal om je schooltas aan op te hangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *