eco beddengoed

Scandinavisch eco design voor op je bed

VOOR 1001 (H)EERLIJKE NACHTEN

Sinds kort is het exclusieve Deense label TrueStuff eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar. TrueStuff staat voor luxe bedlinnen, gemaakt van de beste kwaliteit organische katoen. Die beste kwaliteit houdt overigens niet op bij de keuze van de gebruikte katoenvezels, maar geldt voor de gehele productie. Zo worden er geen concessies gedaan in de gebruikte materialen of afwerking en alle producten worden dier- en mensvriendelijk vervaardigd. Met hun prachtige dessins bewijst TrueStuff bovendien dat biologisch katoen zeker niet alleen voor geitenwollen-sokkentypes hoeft te zijn. Dus mooi vanbinnen én vanbuiten. En dat voel je, want na één nacht wil je nooit meer anders!

Biologisch katoen is niet nieuw op de Nederlandse beddenmarkt. Wat wel bijzonder is, is de hoge kwaliteit van de gebruikte katoenvezels en de prachtige dessins en afwerking van het bedlinnen. TrueStuff bewijst met hun stijlvolle kleurencombinaties en bijzondere details dat biologisch katoen niet altijd saai uni hoeft te zijn, maar dat verantwoord en een hoog verwengehalte prima samen kunnen gaan.

Mix & match
Alle producten van TrueStuff zijn typisch Scandinavisch design en combineren moderne dessins met elegante details, zoals te zien in de prachtige afwerking met biezen, blinde ritsen en bijpassende knoopjes of linten. De meeste dekbedovertrekken zijn bovendien double faced zodat je ze aan beide zijdes kunt gebruiken. De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in een grote variëteit aan maten en in steeds wisselende collecties met nieuwe ontwerpen, waarbij het bovendien mogelijk is om verschillende dessins kussenslopen en dekbedovertrekken onderling te combineren.

eco slaapkamer

Deens eco design
Deens eco design is wereldwijd erg gewild, vanwege de combinatie van mooie, tijdloze ontwerpen en een verantwoorde manier van produceren. Scandinavië, en in het bijzonder Denemarken, loopt al geruime tijd voorop in milieubewust produceren. Alle producten van TrueStuff zijn dan ook gesponnen, geweven en geproduceerd in Europa zodat je zeker weet dat er geen sprake is van kinderarbeid, uitbuiting of pesticiden.


TrueStuff is in Nederland exclusief verkrijgbaar via Bedaffair.
Meer informatie: www.bedaffair.nl/truestuff

Over Bedaffair
Bedaffair is een no-nonsense winkel gespecialiseerd in gezond en verantwoord slapen. Hun filosofie luidt dat slaap de essentiële basis is voor zowel je lichamelijke als je geestelijke gezondheid. Belangrijke uitgangspunten zijn daarbij het gebruik van natuurlijke materialen, traditioneel ambachtelijk vakmanschap en het achterlaten van een zo klein mogelijke voetafdruk. Echter, zonder concessies te doen op uitstraling, kwaliteit of comfort.
Oftewel: mooie betaalbare slaapproducten zonder chemisch luchtje of schuldgevoel.

Je kunt Bedaffair zowel online bezoeken via www.bedaffair.nl als in hun 140m2 grote showroom in Amsterdam-IJburg (Pedro de Medinalaan 89-91).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *