Say hello! Een stijlvol welkom met hal meubels

Je hal is dé plek waar het allemaal gebeurd. Hier kom jij namelijk thuis na een dag werken, verwelkom jij jouw bezoek en, niet onbelangrijk, in de hal vinden de eerste spannende ontmoetingen plaats. Omdat de hal je visitekaartje is inspireer ik je graag met een aantal nieuwe hal meubels.

Kleur je interieur

De Colorado serie is toch wel de fleurigste halinrichting in het rijtje. Deze serie bestaat namelijk uit hal meubels in alle kleuren van de regenboog. Ook kun je diverse hal meubels, zoals de Schoenenkast Colorado, zelf samenstellen door voor ieder vak een ander kleurtje te kiezen. Mix en match de meubels tot jouw ideale halinrichting.hal meubels

Jouw maatje in de hal

Het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van je hal is natuurlijk de kapstok. Niemand wil jassen zomaar op de grond, of ergens over een stoel gooien. Daarom zijn er in kapstokkenland vele modellen, soorten en maten kapstokken. Of je nu voor een wandkapstok of losse kapstok kiest, de kapstok is een eerste stap naar een stijlvolle halinrichting

kapstok

kapstok

De droom van iedere vrouw

Iedere vrouw droomt ervan; een grote schoenenkast waar je al je schoenen, laarzen en tassen in kunt opbergen. De Schoenenkast Girls Dream is daarom een echte must have. In deze schoenenkast kun je pumps, laarzen, ballerina’s en tassen opbergen. Bovendien heeft de schoenenkast kleine ventilatiegaatjes zodat het altijd fris ruikt!

schoenenkast

Shop de look met een halcombinatie

Met eenheid creëer je een relaxte en comfortabele sfeer. Daarom zijn er ook prachtige halcombinaties waarbij elk item perfect op elkaar is afgestemd. Een goed voorbeeld hiervan is de Halcombinatie Havanna. Deze landelijke hal meubels zorgen voor warmte in je hal. En ben je niet zo groot behuisd? Dan zijn de hal meubels ook los te bestellen.

hal meubels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *