Salontafel Silverton

De Betoverde Zolder

Bij De Betoverde Zolder vind je unieke, handgemaakte meubels en woonaccessoires voor zowel een landelijk als industrieel interieur. De prachtige en stoere houten salontafels van oude balken zijn hier een mooi voorbeeld van. Een andere mooie salontafel is de salontafel Railway of salontafel Silverton. Deze tafels zijn gemaakt van oude planken die zijn afgewerkt met een stalen strip. Hierdoor krijgen deze tafels een stoere industriële look. Ook ons kruizentafeltje van oude houten balken zorgt voor een verrassende effect in je woonkamer. En wat dacht je van ons tv meubel van oude balken.

Ook vind je bij De Betoverde Zolder handige houten krukjes en bijzettafels, grote massieve eettafels en andere meubels gemaakt van oude balken.

Voor de kinderkamer verkopen wij vintage opbergtonnen waar zelfs de naam van je kind opgezet kan worden. En naast een opbergfunctie kan hij ook gebruikt worden als krukje.

Kom eens kijken in onze kleine maar oergezellige woonwinkel in Gorinchem. De showroom is iedere zaterdag geopend van 14.00 tot 16.30 uur.  Hier vind je ook leuke handgemaakte gemaakte kussens bijvoorbeeld met sterren maar ook prachtige vazen en andere leuke woonaccessoires. Natuurlijk kun je ook kijken op onze website www.debetoverdezolder.nl.

Volg ons ook op facebook: De betoverde zolder

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *