roze pasen

Roze pasen

Een roze Pasen hoor ik je zeggen. Roze?? Geel is toch de kleur die bij Pasen hoort. Daar heb je misschien wel in maar niet iedereen vind geel leuk. Geel kan heel erg aanwezig zijn in je interieur dus vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar artikelen voor de Pasen in de kleur roze. De meeste van deze dingen kan je zelfmaken:

1. Vaas vol eieren

Op de 1e foto zie je een vaas vol met eieren en daarin leuke roze bloemen. Ik weet dat Riviera Masion een vaas zoals deze heeft verkocht of nog in haar assortiment heeft maar je kan hem ook zelf maken. Koop een rede grote vaas en zet hier een klein vaas of hoog glas in. Vul de vaas met eieren en haal bij de bloemist een paar mooie roze bloemen.

Welke.nl

2. Als toetje of voor bij de brunch. Deze lammetje taart ziet er niet alleen erg leuk uit, hij is ook super leuk samen met je kinderen te maken. Het recept staat op kraftrecipes.

taart lammetjes

3. Glitter eieren

Ben je de standaard eieren een beetje zat en kan je wel wat glitter in je Paasleven gebruiken? Dan kan je deze glittereieren zelf maken. Met lijm, glitter en tape kan je zelf deze patronen aanbrengen. Hoe lees je op The girl Inspired 

glitter eieren

4. Bloesemtak

Krijg je eters met Pasen en wil je je tafel volledig in de paasstemming brengen dan heb je met een bloesemtak een goed basis. Zeker als je gaat voor een grote tak en daarbij nog 1 of 2 grote items zet (bijvoorbeeld paashazen) hoef je er niet al te veel meer bij te zetten. Plaats je mooiste witter servies op stapels naast de vaas, leg er alvast wat stoffen servetten bij en je etentje kan beginnen.

bloesem tak

The adventures of lesalina

5. Poster roze konijn

Wil je iets bijzonders dan kan je gaan voor deze gratis printable. Hang hem op of zet hem op je tafel neer.

poster roze konijn

6. Konijnen slinger

Wil je je woning compleet in de paassfeer inrichten dan hoort daar een slinger bij. Deze konijnenslinger maak je zelf. Het voorbeeld vindt je op Simplysprouteducate.

konijnen slinger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *