Roze bank

Ben jij iemand die wel iets bijzonders in zijn interieur durft? 

Roze een kleur die niet iedereen wil in zijn interieur. Een kleur welke veel mannen zeker weren in hun woning omdat ze het te vrouwelijk vinden. Een kleur die toch door vele te heftig gevonden wordt.

Landelijk brocante interieur

In een landelijk interieur zie je weer wel veel roze en dan met name zachtroze. In de sferen van Riviera Maison en Riverdale zie je veel woonaccessoires met roze tinten. Kussens, kandelaren en kaarsen in roze passen goed bij deze sfeer. Zeker omdat er in deze sfeer veel riet en hout gebruikt wordt.

Het voordeel van werken met roze woonaccessoires is dat het erg simpel is om deze te vervangen als je er klaar mee bent. 

Roze bank

roze bank

Voor degene die echt voor roze wil gaan is er de roze bank. Van hardroze tot pastelroze, er zijn verschillende kleurtinten en verschillende opstellingen. Het is wel iets waar je echt voor kiest. Het is niet zoals met de roze woonaccessoires dat je ze even vervangt. Een bank is een item dat je voor een aantal jaren koopt en een permanente plek in je interieur inneemt. Je kan hem niet even verstoppen of vervangen. Gelukkig heb ik een aantal voorbeelden gevonden waar je zeker blij zult zijn met je roze bank en deze de komende jaren niet zou willen vervangen.

Bron 1e foto: Mimiscircus

roze bank pastel

Muuto

roze 2 zits bank

Casadevalentina

roze bank

Molitli-interieurmakers

roze bank

Marcuslawett

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *