Roomblush presenteert nieuwe collectie behang met romantische waterverf prints

Wil je bladeren, strepen of regenbogen op de muur? Of juist een mooie Kelim print in zachte kleuren? Het kan allemaal met de nieuwe behangcollectie van Roomblush. De nieuwe prints zijn joyful en gebaseerd op waterverf. Dit geeft het behang een zachte en pure uitstraling met een nostalgische of zelfs romantische twist.

De nieuwe collectie van het behanglabel bestaat uit verschillende thema’s. Met het Souks en Kelim behang geef je een ruimte in een handomdraai een warme Oosterse sfeer. Houd je meer van een look met een knipoog naar vroeger? Dan vind je het Stripes en Regenbogen behang vast geweldig. En natuurlijk mogen ook romantische prints niet ontbreken. Als je kijkt naar het Bloom of Eucalyptus behang op de muur is het net alsof je de wuivende takken kunt aanraken.

Oosterse invloeden
Met de warme Oosterse prints geef je karakter en sfeer aan je kale muren. Het Souks behang is geïnspireerd op diverse invloeden uit Marrakech en geeft je interieur een eigen uitstraling. Het is zowel in nude als in groen-blauwe tinten verkrijgbaar. Het behang met Kelim print is gebaseerd op de karakteristieke grafische tapijten die van oorsprong uit Turkije komen. Prachtig in combinatie met hout, nude en de blauwe tinten uit de print.

behang roomblush

Zachte prints
Wil je de natuur in huis halen, kies dan voor behang met een neutrale aquarel. Deze dwarrelende blaadjes op de muur is een stijlvol en modern alternatief voor het bekende bloemenbehang. Naast een print met Eucalyptus blad is er Bloom behang. Puur natuur op je muur! Wil je de kinderkamer een make-over geven, dan is het Stripes of Regenboog behang perfect. De regenbogen geven je muur een heerlijk vrolijke en speelse touch. Terwijl het strepen behang juist zorgt voor een stijlvolle look. Alle ontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende zachte kleuren die geschikt zijn voor elke ruimte in huis.

DIY-behang
Ben je niet zo’n klusser? Geen probleem! Het behang van Roomblush krijgt iedereen in een handomdraai op de muur. Doordat elke rol 4 banen bevat is het niet nodig om uit te rekenen hoe je het behang het beste kunt plakken. Pak een kop koffie, zet een leuk muziekje op en binnen 1,5 uur heb je een compleet nieuwe muur! Het sterke vliesbehang is te koop voor € 69 per rol. Elke rol bevat vier banen van 50 x 285 cm, waarmee een muur van maximaal 2 meter breed behangen kan worden.

Over Roomblush
Sinds 2013 betovert de collectie van Roomblush ruimtes en zorgt het voor een intens gevoel dat mensen blij maakt. Elke kamer in huis, speels of zakelijk leeft op met kleur en zonlicht. De prints zijn joyful, hip en speels en daardoor toegankelijk voor iedereen. De collecties worden verkocht via www.roomblush.com en in de studio in Roeselare (België).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *