Review Eigen huis (Ver)bouwen beurs

Vandaag bezocht ik samen met mijn man, broer en schoonzusje de Eigen huis (ver)bouw beurs in de jaarbeurs. Wij hebben nog steeds plannen om een binnen nu en 5 jaar veranderingen aan onze woning aan te brengen. Ook op korte termijn zijn er een aantal dingen in onze woning die toe zijn aan vervanging. Zo willen we graag nieuwe raamdecoratie en zouden we graag een nieuwe vloer willen.

Mijn schoonzusje heeft net een nieuw appartement gekocht en wilde graag mee om inspiratie op te doen. Dus gingen we met zijn vieren op pad.

De beurs op zich is redelijk klein. Het betreft een hal in de jaarbeurs. Het voorste deel van de beurs bestaat voornamelijk uit stands welke gericht zijn op het bouwen van je eigen huis. Mocht je dit willen dan kan je hier echt erg veel inspiratie opdoen. Van grote villa’s tot een eengezinswoning, je vindt er vele voorbeelden op de beurs.

Naast het deel bouw je eigen huis vind je op de beurs een scala aan stand voor het inrichten van je woning. Ook waren er veel stands waar je informatie kon krijgen over duurzaamheid en energiebesparing. Isolatie, zonnepanelen en energiebesparende apparaten.

De beurs is echt een evenement voor mensen die gaan verbouwen of een eigen huis willen bouwen. Je moet hier naar toe gaan als je hier gerichte plannen voor hebt. Deze beurs moet je niet verwarren met de  woonbeurs. De beurs heeft wel een klein deel wat betrekking heeft op het interieur maar dat is meer een toevoeging. Als je intentie is om leuk te woonshoppen dan zal de de € 15,- een dure prijs vinden voor deze beurs. Heb je echt als doel je te laten voorlichten over het (ver) bouwen van je huis dan is het de € 15,- zeker waard. Zeker als je een huis wilt laten bouwen zal je zeker geïnspireerd de beurs verlaten.

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *