behang babykamer

Retro behang kinderkamer

Een van de leukste dingen aan het zwanger zijn is het inrichten van de babykamer. Ook Ellen vond dit leuk maar als illustratrice ging zij zelf aan de slag. De ideeën voor fijne patroontjes en lieve diertjes en andere bosfiguurtjes bleven komen en zo ontstond haar eigen collectie. Op haar facebookpagina kan je zien dat al vele mensen blij zijn dat zij hiermee gestart is want er zijn al vele kinderkamers ingericht met het behang van Roodborstje. 

Naast behang maakt Ellen onder de naam Roodborstje ook geboortekaartjes en posters. Ben je dol op fijne patroontjes, lieve diertjes en bosfiguren dan zal je bij Roodborstje zeker slagen.

Ik mag een baan behang van Ellen weggeven onder mijn volgers. Ben jij bezig met je baby – of kinderkamer en hou je wel van een behang met een prachtig patroon dan kan je je naam onder dit artikel achterlaten. In de 1e week van mei zal ik de winnaar bekend maken.

Ben je nog op zoek naar een leuk en bijzonder geboortekaartje kijk dan zeker even op de site. Je kan altijd een proefdruk bestellen zodat je van te voren het kaartje in het echt kan beoordelen.

 

3 thoughts on “Retro behang kinderkamer

  1. Net een nieuw huis gekregen en dan zou het toch super zijn om de kamer van mijn dochter hier mee af te kunnen maken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *