sterrenbeeld printcandy

PRINTCANDY presenteert nieuwe poster met persoonlijk sterrenbeeld

Printcandy, de webshop voor prints en posters met een persoonlijke touch, heeft een nieuwe poster aan de collectie toegevoegd. Een unieke Sterrenbeeld poster. Op de poster staat niet alleen het sterrenbeeld in sterrenstand afgebeeld, er is ook ruimte voor een naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Wat staat er voor jou in de sterren geschreven?!

Staat in de sterren
De Sterrenbeeld poster is de nieuwste toevoeging aan de toch al populaire posters van Printcandy. De posters zijn persoonlijk en dat maakt ze tot een ware musthave. Het werkt eigenlijk vrij simpel: kies uit twee formaten (21 x 30 of 30 x 40 cm) en vul het sterrenbeeld in. In je beeldscherm verschijnt een poster met een afbeelding van de sterrenstand, waarna je naar hartenlust kunt personaliseren. Kies een kleur, vul de naam in, gevolgd door de geboorteplaats, -datum en -tijd. Onderaan verschijnt vanzelf wat er in “de sterren staat” bij dit sterrenbeeld.

Astrologie
Voor elk teken zijn er vier kenmerkende eigenschappen volgens de astrologie ingevuld. Bij ‘vissen’ verschijnen de eigenschappen fantasierijk, betrouwbaar, toegewijd en accepterend. Voor een ‘stier’ heeft de astrologie geduldig, trouw, betrouwbaar, doorzetter in petto. Vanzelfsprekend zijn er twaalf verschillende sterrenstanden met bijpassende karaktertrekken. Voor wie niet echt in sterrenbeelden en eigenschappen geloofd heeft Printcandy natuurlijk een oplossing. Je kunt de woorden weghalen óf zelf iets invullen.

Cadeau voor de kinderkamer
De persoonlijke posters doen het bijzonder goed als (kraam)cadeau en hangen in menig kinderkamer. De afbeeldingen van de sterrenstand stralen rust uit en het blijft toch iets leuks hebben om je naam op een poster te zien én om te kijken of de eigenschappen bij het kindje (gaan) passen. Printcandy heeft overigens nog veel meer mooie posters om in de kinderkamer te hangen: van Geboorte- en Naamposter tot Letterposter en zelfs Vriendin poster. Bij een bezoek aan de webshop heb je ook grote kans dat je oog valt op een gave poster voor een ander plekje in huis, denk aan Citaatposters en Family Tree Posters. Alle posters kun je online customizen en gedrukt thuis laten bezorgen of via de DIY-download zelf uitprinten.

Over Printcandy
Bij Printcandy maak je zelf eenvoudig unieke wallprints en persoonlijke printables om het huis mee te stylen. Er is ruime keus aan art-prints en posters waar je zelf de kleur en tekst van kunt aanpassen. Dankzij de online editor maak je eenvoudig een origineel cadeau voor jezelf of iemand anders! Slim van Printcandy: de prijs is inclusief verzendkosten voor bestellingen wereldwijd óf je print zelf dankzij de DIY-download. Bekijk het volledige assortiment op www.printcandy.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *