moederdag

PRINTCANDY lanceert nieuwe collectie posters voor moederdag

Een ontbijt op bed, een lief cadeautje en wat mooie knutsels van school. Binnenkort kun je op Moederdag de handen weer uit de mouwen steken om je moeder eens flink in het zonnetje te zetten. Printcandy, de webshop voor gepersonaliseerde posters en prints, brengt een nieuwe collectie Moederdagposters. Want hoe gaaf is het om een unieke en passende poster te laten ontwerpen, speciaal voor je eigen moeder! Een stoere tattoo-poster met Mama of een quote-poster met je favoriete (song)tekst over je moeder: elke poster maak je helemaal naar eigen wens. Welke poster geef jij voor Moederdag?!

moederdag

Voor de liefste mama
De Moederdag posters zijn de nieuwste toevoeging aan de collectie van Printcandy. De posters zijn persoonlijk en dat maakt ze tot een prachtig cadeau. Het werkt eigenlijk vrij simpel: kies je ontwerp en een formaat (15 x 18, 21 x 30 of 30 x 40 cm). In je beeldscherm verschijnt een poster met een afbeelding van het gekozen ontwerp, die je vervolgens naar hartenlust kunt gaan personaliseren. Kies een kleur, vul de gewenste teksten in en zie precies hoe jouw Moederdag cadeau er uit gaat zien.

“Your text here”
Naast een Moederdagposter waarop je de naam van de moeder en kinderen in kan vullen, zijn er ook verschillende posters waarop je een zelfgekozen tekst kan laten drukken. Geen standaard teksten die een ander voor je bedacht heeft, maar die ene gekke ‘typisch jullie-tekst’ op een fraaie wijze geprint voor aan de muur. Misschien hebben jullie wel een stukje uit een liedje dat jullie erg aanspreekt, een quote van een bekend persoon of boek of kort maar krachtig #liefstemama; alles is mogelijk! PrintCandy biedt de mogelijkheid om mama te verrassen met een prachtig cadeau.

Over Printcandy
Bij Printcandy maak je zelf eenvoudig unieke wallprints en persoonlijke printables om het huis mee te stylen. Er is ruime keus aan art-prints en posters waar je zelf de kleur en tekst van kunt aanpassen. Dankzij de online editor maak je eenvoudig een origineel cadeau voor jezelf of iemand anders! Slim van Printcandy: de prijs is inclusief verzendkosten voor bestellingen wereldwijd óf je print zelf dankzij de DIY-download. Bekijk het volledige assortiment op www.printcandy.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *