PRAKTISCHE OPBERGERS IN JE WOONKAMER

Helaas wonen we niet allemaal in een grote villa. Dan doet zich het probleem wel eens voor dat je ruimte te kort komt om e.e.a. op te ruimen. Je kunt alles overal laten liggen waardoor een ruimte nog kleiner lijkt. Maar er zijn ook originele en praktische opbergers waar je een meer opgeruimd geheel mee kunt organiseren

  • DE SALONTAFEL MET OPBERGRUIMTE

Als je gaat zoeken kom je verschillende salontafels tegen die ook opbergruimte herbergen. Je zou een oude dekenkist kunnen gebruiken, maar die is vaak te hoog. Maar als je gaat zoeken blijken er meer mogelijkheden te zijn. Tijdschriften, afstandsbedieningen, post kun je ook opbergen in een geschikte salontafel.

  • OPBERGBANKJES: 2 IN 1

Als je een erker hebt dan is dit vaak een loze ruimte. Door er een bankje om maat te maken kun je hier meerder functies in integreren. Je kunt er op zitten als je er leuke kussens op legt, tegelijkertijd kun je er opbergruimte van maken. Op www.pinterest.nl vind je allerlei inspirerende ideeën.

  • TV-MEUBEL MET OPBERGRUIMTE

De ruimte onder je TV kun je uiteraard ook op verschillende manieren positief gebruiken qua opruimmogelijkheid. Zo kun je er verschillende kastjes onder plaatsen, over een breed stuk van de muur. IKEA biedt legio betaalbare mogelijkheden (www.ikea.nl) Maar je kunt ook van sloophout zelf kastjes maken. Of een dikke planken constructie waar je bakken onderin kunt schuiven. Laat je fantasie de vrije loop.

  • WANDKASTEN OVER DE HELE WAND

Op het moment dat je losse kastjes met strakke deurtjes kamerhoog en ook een paar meter breed ophangt, krijg je als het ware een strakke voorzetwand waar je heel veel in kunt opbergen. Je kunt een ruimte zonder kastje laten, of een hele rij in het midden weg laten. Maar je ziet hieronder al dat de kamer dan voor de rest heel leeg en opgeruimd kan blijven.

De serie Besta van IKEA biedt hiervoor veel mogelijkheden. En kijk ook op Pinterest voor originele ideeën.

Tot in augustus!

MARIE-JOSE SCHREIBERS


06 41 78 93 52  info@puurbinnen.nl

Bezoekadres:   Sonseweg 39  5681 BH  Best
Postadres:        Hortsedijk 65  5708 HB  Helmond

www.puurbinnen.nl

       

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *