saartje prum pastel

Pastel meisjeskamer

Mijn dochter heeft recent een ander bed gekregen en daarbij hebben we gelijk wat dingen in haar kamer veranderd. De afgelopen weken zijn we dus druk bezig geweest met het opzoeken van inspiratie voor de meidenkamer. Ze heeft een muur met zachtroze behang en daar hebben we in eerste instantie op voort geborduurd en zo kwamen we bij de pastel kleuren. En wat een leuke ideeën kwamen we tegen met pastel. En je kan het ook voor zowel de stoere als de lieve meid gebruiken. 

Genoeg voorbeelden om geïnspireerd te raken. Als je pastel roze als basis houdt kan je alle kanten op. Je start als inrichting voor de babykamer met zacht roze en als blijkt dat het dan toch een iets stoerder meisje is kan je je basis uitbreiden met grijs. En er is echt genoeg te vinden in deze kleuren. Ga naar winkels als de Hema, Xenos (daar hebben zo o.a. van die leuke huisjes voor aan de wand) en ga naar de speciaalzaken. Als je pastel als basis hebt kan je alles combineren.

Ooh ja. Mijn kleine stoere meid vond dit uiteindelijk toch niets en wil echt blauw als extra kleur bij haar roze muren. Pastel blijkt toch iets te zacht te zijn voor deze stoere dame 😉

4 thoughts on “Pastel meisjeskamer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.